vacsina pride a neodide, no zoslabne..proste to puto nieje take, ake bolo niekedy..minule som sa nad tym zamyslal, ked som si s typkom, ktoreho som nedavno bral za jedneho z najlepsich ak nie najlepsieho kamosa, nemal co povedat. nejde o to, ze by sme sa pohadali, alebo sa cokolvek stalo, len sme si proste ovela viac vzdialeni ako kedysi.
povedzme, ze mam par ludi ktorym verim, mozem im povedat cokolvek s vedomim, ze to nezneuziju, ale stale to nieje take to idealne, rozpravkove kamaratstvo na cely zivot.
Mam jednu kamaratku, ostatne dievcata co som spoznala pocas mojho kratkeho zivota, boli bud stetky, alkoholicky, fajciarky, fetacky, falosnice a podobne ine nechutnosti. Myslim, ze v tomto nemam stastie na ludi, teda skor na kamosky
skutočných priateľov mám 9 a za všetkých bych vložila ruku do ohňa. jemné rozdiely v preferanciach tam sú, ale sú pomerne na rovnakej úrovni a všetci sú mi veľmi blízky.
a jednu soul mate čo je vo vlastnej osobitnej kategórii lebo je to skazená pofidérna úchylná zlá defka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
lebo proste neviem odpovedať.
lebo človek väčšinu času nemá ako vedieť ako ho vnímajú a cítia ostatní.
pravdepodobne "našťastie", inak by to brutálne rozptyľovalo
Chalani: patres beni sezi škaredý duke lubko davidek luke
Dievčatá: val , adík ,
vše
povedzme, ze mam par ludi ktorym verim, mozem im povedat cokolvek s vedomim, ze to nezneuziju, ale stale to nieje take to idealne, rozpravkove kamaratstvo na cely zivot.
Ešte sa nestalo, že by sme si nemali čo povedať..
a jednu soul mate čo je vo vlastnej osobitnej kategórii lebo je to skazená pofidérna úchylná zlá defka.
ale zas.. ked sa nad tym zamyslim..
mozno len 1 kamoska a priatel
pockat ved ja tu ziadneho nemam