Koľko najdlhšie ste boli odlúčení od svojej polovičky?
Tiež by bolo fajn uviesť orpti normálu... Akože, je iné byť napr týždeň odlúčení keď bávate spoli inak každý deň, a iné vo vzťahu na diaľku... Poprípade, ako ste to znášali?
Pýtam sa, lebo mám vzťah na diaľku a niekedy už ma to kapanek ničí :/
ja som v tom tiež na diaľku a trávime spolu v každý mesiac maximálne 5 dní ...keďže nie som veľmi na vzťahy a po pár týždňoch mi začne všetko na dotyčnom liezť na nervy tak je to takto lepšie , necítim sa obmedzovaná .... letné prázdniny máme byť celé dva mesiace spolu, tak uvidím čo to spraví
Uz vyse roka spolu byvame a maximalne styri dni, aj to sa stalo len parkrat. A tie styri dni sme to nahradzali nonstop sms :d ale tak my sme na sebe az moc zavisli...
Jeden skoro celý september pred dvoma rokmi, kedˇ bol v Nemecku. A v poslednom čase sa vídame menej ako by som/sme chcela/i - aj celý budúci týždeň sme zas každý inde a tiež ma to ničí.
vsetky prazdniny. teda okrem par dni, co ma pride pozriet. na vyske sme spoluziaci, ale cez prazdniny ja odidem na slovensko a on do belgicka... takmer tri mesiace budeme od seba. No a ako to znasam... fajn. verim mu. je mi sice smutno, ale o to krajsie to bude, ked sa znovu stretneme a urcite si to vynahradime .
@ssnehulienka no podľa mňa takto to je dobre lebo po čase by sme si možno liezli na nervy kebyže sme každý deň spolu .. aj keď áno je to dlho a chýba mi, ale tak nič sa nedá robiť keď chodíme do školy a bývame od seba asi 17 km
@ssnehulienka no vidiíš .. no presne tak .. no tak on chodí inde do školy a ďaleko neskoro chodí domov a musí sa aj učiť .. ale keď príde on ku mne tak je u mňa celý vikend
@upirka113 no my sme tak 200km ale normalne sme spolu v kontakte kazdy den, aj mame na seba zadarmo na o2, tak cca hodinku volavame, teda posledne tyzden alebo dva je to cele nejake divne, ani poriadne nevolame, zrejme pred koncom roka a vela stresu a tak..:/
3 roky ... ak teda nepočitam že niekedy som došiel aj na SVK .. inač celú dobu v Brukline . A nebola len raz podvedená a nie len s jednou ! a tiež aj ona mna nie len raz .. ale aj tak sme spolu proste ,treba sa uspokojiť aj sexualne a keď neni po ruke dotična osoba tak čo narobíš? samozrejme s inou osobou sex bez ziadnych citov !
tak moj názor že na diaľku je na hovno.. moja susedka má a je medzi nimi rozdiel 300 km a je to dosť blbé ... no ja by som nechcela nikdy na diaľku.. no ja mam svojeho zo sniny,.. len to je teraz ťažké že je vo vezení a musim ho dlho čakať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
2 byvali celkom normalka
inak ja by som predtym nebola povedala, ze taky vztah moze fungovat
pockaj co? byvate od seba 17 km a vidite sa raz za dva tyzdne?
noo uz cez 8mesiacov takze to vypada, ze to ma zmysel .)
@kalbun láááska moja jediná, zachvíľu už to bude rok čo žijem v odlúčení a bez teba, v tmavom svete bez lásky... ach!
@upirka113 keby to bolo len dva tyzdne, netrapim sa
a teraz momentálne ...v tomto vzťahu týžden ,ale to len na začiatku ..potom už nie ..max.máme tri dni ..viac bez seba nevydržíme
Ináč pravdupovediac asi 4 dni, keď som bol na Rock for People.