Myslím, že väčšina tých čo zarobia okolo 1000 sem ani neprispejú lebo demotivácia.com už existuje
a možno sa mýlim .. keď toľko budem zarábať tak sem neprispejem ani ja
byt 800 € + 100 € park. miesto, vydavky tak 200 - 300 mesacne (strava, cigy, piffko a tak ), na setrenie tak 400 - 500 mesacne, neplanovane vydavky 100 - 150... nerobim vo firme a som spokojny....
Nechodim do prace, takze svoje prijmy si necham pre seba
Kazdopadne ked som este mukloval tak to bolo cez 1400 + stravaky + polrocne bonusy (na mesiac to vyslo asi 160) + mimoriadky. V priemere to bolo do 1700 v cistom.
ja keď som začínal, tak som zarábal minimálnu mzdu a bol som spokojný keď človek začne s málom, vie si penaize vážiť, teraz už nepracujem ale venujem sa svojim hobby, akosi mi na peniazoch nezáleží
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Myslím, že väčšina tých čo zarobia okolo 1000 sem ani neprispejú lebo demotivácia.com už existuje
a možno sa mýlim .. keď toľko budem zarábať tak sem neprispejem ani ja
Kazdopadne ked som este mukloval tak to bolo cez 1400 + stravaky + polrocne bonusy (na mesiac to vyslo asi 160) + mimoriadky. V priemere to bolo do 1700 v cistom.