Kamoška mala minulý rok jednu týždenne a to prvú začínajú o pol ôsmej, už len to je choré, nechcem si predstaviť, kedy museli vstávať tí, čo dochádzajú, navyše ešte na tú nultú hoďku.
je to choré, vždy som bojovala za to, aspoň nech na stredných školách, alebo od druhého stupňa na základných, dajú od deviatej školu normálne do tej druhej tretej, ale aspoň človek sa vyspí, predsa človek je od puberty fyzicky vo väčšej záťaži a vyžaduje si aj odpočinok a nie vstávačky o piatej ráno, kriste, a kto chodí o deviatej spať? len deti väčšinou, ja ako decko som nevnímala fakt, že každé ráno som vstávala bez problémov o šiestej, aj cez víkendy, že by som videla Kakao potom neskôr som začala už pociťovať, že mi to vstávanie vadí, hlavne na strednej som sa už rozčuľovala veľa ráz nad tým a posledné dva roky som už vymeškávala takmer každý druhý deň, ale z iných dôvodov... čo už, pretrpte to ,ja som tiež pretrpela svoje teraz mi je fasa a riadim si svoj čas, konečne, žiadny stereotyp, som happy za to.. vážne, tie posledné mesiace som doslova preplazila ako tak ten idiotský stereotyp a podriaďovanie sa času
@zipporah Presne! Sak to, ked som bola mala tiez som vstavala a keby len na kakao, ale este aj predtym na vselijake mozne rozpravky. Praveze som to chapala tak, ze jeeej nejde sa do skoly, treba ten cas dako vyuzit Teraz spim aj doobeda ak mozem. ach, ale malo to aj vtedy svoje caro
chvalabohu tento rok nemam ani jednu a tusim..ani za tie zvysne roky som nemala na strednej..iba moji spoluziaci, ktorí chodili na greckokatolicke nabozenstvo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
za tento plrok som na nej nebola ani raz a skoro stále nám odpadáva.
btw. dnes idem na druhú
btw2. aj zajtra
a moj koment nemal so skolou nic spolocne
ináš nultú máme furt..taká jebnutá škola až to bolí..
@mezomus ja tiež na nulté nejako často "zaspávam"