za moje prve cd od noname som vysolila 359 sk a nebolo mi to luto... odkedy prisla moderna doba, su cd aj za 10 eur, co je menej, ale je mi viac luto dat peniaze za cd. Neviem preco. Zvrateny cely svet.
iba par. ale toto leto nakupujem vsetky LP CD (living things; a thousand suns - done) a az budem moc lovaty tak aj filmy budem len kupovat.
naozaj nemam rad ked niekto veselo pocuva skupinu za ktorej fanusika sa smelo prehlasuje ale ani ho nenapadne ich podporit kupou CD aby aj nabuduci rok mal co nove pocuvat. To iste s hrami. Ak sa mi hra paci a uznam ze tie love si zasluzi, kupim si ju aj ked ju uz mam prejdenu.
este ze mam toto pravidlo pre ktore som bez skusenia nekupoval NFS shift a podobne sracky.
Originaliek mam doma kopec, ale ziadnu som nekupoval ja osobne. Ale vcera som si objednal prvy vlastny software, After Effects CS6 WIN ENG...ked si zoberiem, ze som za to mohol mat 1-2 ojazdene auta, alebo vysnivany 29" ultrawide monitor s 2 KRK studiovymi monitormi a KRK subwooferom, trochu mi je z tej investicie zle buduci tyzden budem riesit este win 7 ultimate fpp, dalsia financna palka za softver
V minulosti ano, ale neskor prichadzali dalsie a dalsie nove druhy nosicov. A teda dnes uz nie! Nestoji to za to. A este vzhladom na nase mizerne platy. Ani vypalovat sa to uz neoplati. Odpad!
take tie co su vlozene v novinach sa asi ako original nepocitaju ze ? ked ano tak ich mame doma aspon 10 hlavne filmy ale normalne original kupeny za plnu cenu ani jeden
DVDcka mame vsetko original kupene, knihy si vsetky kupujem, aj digitalne, hudbu asi 40:60, posledne 4 roky vsetko kupujem, priatel 95% muziky kupenej, programy na pc netusim, jeho hry vsetko kupene. odhadnut mnoztsvo si netrufam, je toho hodne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Inac ak kupujem filmy, hudbu, sw, je to v digitalnej forme, takze tazko povedat.
Ale oco si s mamou kupili mozno do 200 cdciek s hudbou.
3 krat album cez itunes, 4 kazety este niekedy pred 10 rokmi
a film len jeden a aj to niekomu z rodiny na narodeniny - nepozrel si ho
2, dj wich & rasco (the untouchables)
naozaj nemam rad ked niekto veselo pocuva skupinu za ktorej fanusika sa smelo prehlasuje ale ani ho nenapadne ich podporit kupou CD aby aj nabuduci rok mal co nove pocuvat. To iste s hrami. Ak sa mi hra paci a uznam ze tie love si zasluzi, kupim si ju aj ked ju uz mam prejdenu.
este ze mam toto pravidlo pre ktore som bez skusenia nekupoval NFS shift a podobne sracky.
Teraz radšej zbehnem interpreta podporiť na koncert...
Potom hry na ps3 a posledne som si začala kupovať aj filmy na dvd z charity shopov za pár šupov, lebo nemám pc, takže si nemôžem filmy sťahovať.