@mefistofel Nie je veľa predajní, kde by mali vegánske párky? Ja kupujem bežne v Kauflande alebo v Bille a mávajú to aj v iných super alebo hypermarketoch a tých je na Slovensku dosť
@mefistofel Ah tak. Tak ja poznám len sójové a síce ani ja nie som moc na sóju, ale je jej tam len 25% a okrem toho ešte 4 veci v zložení, takže tie sa mi zdajú fajn
keby fakt musim, dokazem do seba napchat pocet parkov aj v dvojcifernych cislach ale tak na zasytenie na ranajky aspom tri.. a vela, veeeeelmi vela kecupu a horcice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
2-3 ako kedy
Kriste pane, to nie je ta parka, ale ten parok! -.-
@ikuto kedy pôjdeme na hotdogy?
och..ked este foter robim v masospisi ta furt sme mali..ta tak jak ty,aj to len kvoli tomu,ze som bral ohlad na druhych ..
a inak, veľmi ich nejem, ale inak záleží od okolností a druhu, ale nemám problém napratať aj tri
od tohto človeka to mohlo byť len veľmi zdiaľky ironicky.
@alpynus
viva la sójový extrudát
síce som nemala párky veľmi veľmi dlho, ale veď to nemôže byť také sýte až som si istá, že 4-5 by som zjedla v pohodičke
a je to parok, nie parka
@robitusin lebo tie zvierata by aj zili keby neboli chovane na maso ....