robil som poriadky (zmazal som vsetkych, s ktorymi uz niesom v kontakte, alebo sa nezdravime ked sa stretneme) a ostalo mi 95 ludi. som az prekvapeny, ze ich ostalo tak vela, vzhladom na to, ze som mal vzdy pocit, ze nikoho nepoznam a s nikym sa nebavim
momentálne mám 576, takmer všetkých poznám osobne, ale mnoho z nich tam mám kvôli práci a rozhovorom, ktoré potrebujem robiť rýchlo, takže najlepší spôsob na kontaktovanie je FB
a nevadí mi to, svoju timeline na FB beriem ako verejný profil a nevadí mi, že ho vidia aj ľudia, ktorí pre mňa nie sú tými najbližšími priateľmi (rovnako ako profil kedysi tu na B, akurát že na FB mám aj fotky.) na súkromné veci mám súkromné správy a osobné rozhovory
asi sto. Hlavne ze si pisem asi len s piatimi, ostatnym max poprajem pekne sviatky, uz si nemam s nimi co povedat. Vsetci maju vlastny zivot, skolu, frajerku ci manzelku. Ja si malokoho pridavam, na fb primarne nechodim, len co obcas vidim niekoho alebo nieco zaujimave. Fb je pre mna ako skype, ak sa s niekym porozpravam, tak len ak ma druhy cas, inak nema zmysel. Tie neustale statusy a reklamy a obrazky. Ja tam chodim asi uz len z nudy a to sa musim velmi nudit.
35 blizkych ludi s ktorými komunikujem často a stretávame sa vzdy ked som na svk (pár vynimiek čo ziju inde a len píšeme)
Ja to pravidelne mažem a ked s niekym nekomunikujem dlhšie (2-3 mesiace) tak to mažem a je mi jedno ako dobrí kamaráti sme.
To ale,že niekoho zmažem na FB,alebo ho tam nemám (nemám tam vela ludí s ktorými sa stretávam na SVK) neznamená,že ked ho stretnem vonku tak ho nepozdravím alebo sa s ním neviem zabavit.Len očividne je to skor jednorázové a dlhodobo nam komunikácia viazne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ja to pravidelne mažem a ked s niekym nekomunikujem dlhšie (2-3 mesiace) tak to mažem a je mi jedno ako dobrí kamaráti sme.
To ale,že niekoho zmažem na FB,alebo ho tam nemám (nemám tam vela ludí s ktorými sa stretávam na SVK) neznamená,že ked ho stretnem vonku tak ho nepozdravím alebo sa s ním neviem zabavit.Len očividne je to skor jednorázové a dlhodobo nam komunikácia viazne.