Raz som stratil v zahranici, takze to je super, spolu s dokladmi a 70librami.
Raz v Blave bez dokladov nastastie s 80 euro.
Vysledok: Uz po prvej som na penazenky zanevrel, ale ked som nechcel mat pomiesane libry a eura a prisiel som na svk, tak som penazenku pouzil co som dostal ako darcek a - samozrejme stratil.
Takze teraz nosim setko po vreckach, nohavice hadam nestratim.
raz - a je to velmi funny story mal som oblek a pred jazdou naspat som si daval dole sako, aby som ho v aute zavesil dozadu na stojan, pricom som si z vrecak vybral mobil, noz a penazenku a polozil som to na strechu auta...no a zatial co mobil a noz som si dal do prehriadky vedla paky volica, penazenka s komplet dokladmi a asi 130 eurami ostala na streche ale vsetko dobre skoncilo
ani raz, teda, raz som v praci prisla po celom dni na to, ze ju nemam a hned zacala panikarit, ze ma urcite niekto okradol tak prehladavali vsetkym kabelky a riesilo sa to tam hodinu, potom som volala nech mi stopnu kreditku a hned utekala na policiu. potom sme prisli vecer domov, cely den som plakala lebo som tam mala dost penazi a penazenka na botniku na druhy den ma seci lutovali v praci a obvinovali sa tam navzajom, samozrejme som to riesila jak uplny srac a hodila tu penazenku do satne, potom ked bola pri mne kolegyna tak mi akoze padla gumicka a ona sa po nu hned zohla a voila moja penazenka tam snad ste mali prijemne citanie, doteraz sa za moj krasny pribeh citim zle
@tom1995cz ja som to hned o sekundu lutovala jak hrozne som sa zachovala a uz sa to nedalo zobrat naspat inak by som vyzerala este ako 6462645x vacsi debil
a.. ta, ktoru najviac podozrievali z kradeze neskor naozaj okradla dalsie tri a vyhodili ju
Jedenkrat v zivote som stratila penazenku a zrovna vtedy som v nej mala taku sumu (200€ - a to neboli len moje peniaze), aku zvycajne vobec nenosim... Ak zratam vybavovanie dokladov, novu penazenku atd. mala som škodu cez 250€...
ja som inac letel pasom domov
keby som zo skotska siel vybavit obciansky do londyna, tak ma to cele vyjde nejak dvestolibier
na svk som sa musel vratit do studentskych cias pisania slohov a napisat ze sa znicila sem, ze na dedine som ju hodil ku bedni na drevo a slepy oco bez okuliarov s nou prikuril
ale asi tie dovody ani necitaju
penazenku chvalabohu zatial nikdy, ale dva smartfoony ma za posledny rok opustili po mesiaci spolunazivania. hlavne pri tom druhom som sa uz citila jak totalny mantak a hanbila sa aj sama pred sebou
Raz, tiež celkom zábavná historka - bývala som ešte u našich, mama mi sľúbila, že ak si našetrím, môžem si kúpiť čivavu a ako som si našetrila, zrazu mi to zatrhla tak som zobrala peniaze (cca. 150€) a išla sa z toho opiť ... No a opila som sa ja + asi ďalších 15 random neznámych ľudí v podniku čo som pozývala , samozrejme som prišla bez peňaženky domov. Na druhý deň som sa hanbila ísť do podniku spýtať tak som vyslala moje dve kamošky a krčmárka im celkom farbito opisovala, že som behala ako splašená po celom podniku a plakala kvôli čivave a nikto ma nemohol zastaviť Ževraj som plakala veľmi nahlas pri stĺpe, no a peňaženku nanešťastie nenašli...
@dumbledore "A ty si kto?" (obratil sa Ronov otco na chlapca s jazvou na cele, ktoreho uz celkom urcite musel zazriet alebo aspon spoznat podla opisu Rona.)
Nic v zlom , som hodne velky HP fanusik doteraz and i am fucking proud of it.
dva krat som stratil penazenku a bolo na festivaloch...gothoom hned prvy den,typek prisiel za mnou ze nechyba ti nieco? ze diky hybaj pit..vratil vsetko..doklady asi nejako kilo o tyzden bol Brutal assault...mal som ju vtedy riadne plnu..350 eciek 50 rozmenenych na zetony 500kč doklady..zobudim sa...idem na pivo...chytam vrecka nikde nic..cely stan som prehladal nic..no ze po pici niekto ma okradol fest sa nemohol lepsie zacat...obehal som kemp kde sme stanovali a spytal sa majitela ci niekto neprisiel nahlasit penazenku...nikto nic...povedal ze mam ist do arealu a tam sa spytat ze mozno ju niekto odniesol tam ak ju nasiel...si myslim kto uz by len vratil penazenku s takym obnosom...a na festaku bolo 20 000 ludi...pobehal som kazdy stanok kazdu budku kde ma poslali nikto nic..sklamany som sa vracal do kempu skusit posledny krat stastie a zenska co sedela s partiou sa ma pyta ci som ju nasiel,vravim ze nie...bud kludny tu sa nekradne tu sme ako jedna velka rodina...neveril som jej a festival som pochoval..vytoceny som odchadzal do stanu a ako som ich opustal a siel do stanu zrazu na mna niekto zakrical...hej kamo! vytoceny som sa otocil ci je to zase nejaky mudrlant ktory mi chce povedat aby som bol kludny ze vsetko bude ok...univerzita Mateja Bela! vravim ze hej tam som studoval a co?a hladas penazenku,ze? pozeram a vravim ze hej hladam....tak bud kludny kolega ju nasiel a vymenoval mi cely obsah co som v nej mal,vravim ze hej hej presne,typek prisiel vysmiaty penazenku vratil vravim ze ludia co pijete idem vas opit,nic nic lebo je horuco tak aspon pivo si date tak som zobral celemu stolu piva typci zmotali speka a mne zachranili festak a ked som sa spytal kde ju nasli tak typek vravi ze bola polozena na stole,pili sme pivo a ja blb som vytiahol na stol penazenku tabak filtre a papieriky vsetko som zobral a penazenku nechal na stole a stan som mal od stola 5 metrov...a to som si ju kontroloval kazdych 5 minut ci ju mam vo vrecku este aj pred branou do kempu...siel som kludne spat ze penazenku mam..takze este stale sa najdu poctivci co penazenku vratia
Stratila som už veľa vecí..občiansky dvakrát ..kľúče milión krát aj mobil možno 5 krát ..ale peňaženku prekvapivo ani raz..ale raz mi ju šlohli v družine..bolo tam 500korún ale viac ma štvalo ,že to bola barbie peňaženka ,ktorú som strašne ľúbila
Naposledy to bolo najhoršie. Mala som 170€ v peňaženke a ďalších 600€ na karte. Našťastie ju našli tety upratovačky a hneď mi volali Celý deň som si chodila ako "kočka" s tým, že ju mám v taške. Keď mi na druhý deň zavolali ostala som prekvapená
ešte sa mi to nestalo
každopádne asi dvakrát sa mi stalo to, že som sa celý deň vozila po meste bez peňaženky (čiže aj bez lístka na dopravu) a uvedomila som si to až doma alebo ked som si niečo chcela kúpiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Raz som stratil v zahranici, takze to je super, spolu s dokladmi a 70librami.
Raz v Blave bez dokladov nastastie s 80 euro.
Vysledok: Uz po prvej som na penazenky zanevrel, ale ked som nechcel mat pomiesane libry a eura a prisiel som na svk, tak som penazenku pouzil co som dostal ako darcek a - samozrejme stratil.
Takze teraz nosim setko po vreckach, nohavice hadam nestratim.
a.. ta, ktoru najviac podozrievali z kradeze neskor naozaj okradla dalsie tri a vyhodili ju
keby som zo skotska siel vybavit obciansky do londyna, tak ma to cele vyjde nejak dvestolibier
na svk som sa musel vratit do studentskych cias pisania slohov a napisat ze sa znicila sem, ze na dedine som ju hodil ku bedni na drevo a slepy oco bez okuliarov s nou prikuril
ale asi tie dovody ani necitaju
,,Razií?''
,,Otec pracuje na Ministerstve Mágie."
Nic v zlom , som hodne velky HP fanusik doteraz and i am fucking proud of it.
každopádne asi dvakrát sa mi stalo to, že som sa celý deň vozila po meste bez peňaženky (čiže aj bez lístka na dopravu) a uvedomila som si to až doma alebo ked som si niečo chcela kúpiť