17, vydrzal 5rokov a bol vcelku pekny, az na ten tragicky koniec, ale dnes uz som mega rada, ze sa tak stalo aj ked mi je trochu smutno z myslienky, ze keby sme sa stretli v inom veku, mohlo to byt vsetko inak...
• v 15, ak to môžem nazvať vzťahom, lebo to bolo z veľmi veľkej časti platonické a trvalo veľmi krátko (pozostatky dodnes)
• taký do veľkej miery kamarátsky v 17
• a taký naozajstný, vážny od 18 a stále trvá
Akosi neviem vybrať, čo z toho možno považovať za vzťah, či aj tie prvé, alebo len ten tretí
tak mala som jeden v 18-tich, ale to nepovažujem moc za vzťah v pravom slova zmysle... bolo len také stretávanie sa po dobu 2 mesacie (???) .... no a potom prvý vážny vzťah v 19-tich a ten trvá doteraz a snáď bude aj naďalej
14... nedoporučujem... držalo to istú chvíľu ale bola to hrozná mdka a o dva týždne si našla iného... tak som jej na rozlúčku kúpil nutellu, a nasypal do nej korenie...
Ja som mala prvý ozajstný vzťah v 14-tich...trval 4 roky a na začiatku sa mi zdal celkom fajn no postupne som otvárala oči... s odstupom času sa na tom všetkom bavím, ale spomínam si, koľkokrát to bolo pre mňa ohromne ťažké, vychádzať s človekom,ktorý nechcel žiaden kompromis a chcel ma iba kontrolovať ..brr
Ešte v škôlke sme sa akože hrali na manželov a padla aj prvá pusa keď si nato spomeniem, smejem sa riadne a irónia je, že sme potom boli ešte spolužiaci celú základnú školu..
ja az v 18, sice len mesiac, bolo to pekne, ale bohuzial prisiel koniec, ktory bolel, no ale čo už...srdcu nerozkážeš...max. ho tak oklameš, ale to je o ničom...
15? vždy som mala vzťah, v podstate od tých 15 som nezadaná bola dokopy... 3-5 mesiacov? hej ale ten prvý v 15 samozrejme nestál za veľmi veľa bola som decko, on bol decko ale v pohode
Prvý som mala krátko po 16, toho chalana som poznala asi päť rokov, trvalo nám to asi dva mesiace a ostali sme dobrými kamarátmi.
Prvý vážny (aspoň dúfam) mám teraz, sme spolu iba dva mesiace, ale zatiaľ to vyzerá fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
najkrajsi ♥
Pekny je doteraz
panebože, už to trvá 6 rokov
• taký do veľkej miery kamarátsky v 17
• a taký naozajstný, vážny od 18 a stále trvá
Akosi neviem vybrať, čo z toho možno považovať za vzťah, či aj tie prvé, alebo len ten tretí
15 som mala
prvý vzťah som mala v 14tich a bolo to celkom kjut, len on sa potom odsťahoval
Nic z toho. Laska na dialku.
"minulé životy" sú len orientačný pojem samozrejme, čas, ako sa naň často spoliehajú ľudia, v kozmickom merítku neexistuje
takže nikoľko, alebo dajme tomu, že v živote človeka sa prvý a najsilnejší vzťah utvára, už keď je v maternici maminky
Prvý vážny (aspoň dúfam) mám teraz, sme spolu iba dva mesiace, ale zatiaľ to vyzerá fajn