Teda.. po každotýždňovom volejbale mi ešte pár dní odpadávajú končatiny, ale to je tým, že vždy prídem neskoro a nerozcvičím sa
Ale musím sa sam pochváliť, že som sa od začiatku semestra znateľne zlepšila a už patrím len k slabému podpriemeru a nie k tým, pre ktorých je nadviaza kontakt s letiacou loptou štatistickým zázrakom.
v lete v pohode dosť aktivít, ale v zime žiaden šport nemám, bo sa bojím vychádzať vonku, keď nemusím a tlstnem v zime ako prasa, aby v lete som mal, čo zhadzovať...
@bress čo je CNS? @marek15693 mňa tiež bolí hrozne chrbtica a napr cestou domou zo školy ma väčšinou tak bolí že si musím doma na chvíľu ľahnúť ale inak keď cvičím tak sa furt snažím prekonať aj keď bolí si poviem že už len chvíľu a pôjdem si poležať
A k téme.. športujem nepravidelne lebo možno 5x do mesiaca si zacvičím aj s činkami, každý deň skáčem a snažím sa dotknúť čo najviac stropu + skákať do výšky a diaľky zároveň tak že v kuchyni skúšam doskočiť z jednej strany koberca na druhý a to robím vždy keď si idem do kuchyne pre nejaké jedlo + v škole skáčem každý deň , 2x do týždňa Telesná a zo školy domov chodím na pešo (keď bolo teplejšie chodil som si zahádzať na kôš a trošku skúšať kľučky v basketbale)
každý deň keď nejdem do práce športujem dvojfázovo ráno aj večer
Ešte sa musím pokúsiť tam zakomponovať cvičenie po prácie aspoň také 30 minutové aby som sa zameral aj na rozvoj svalstva
v lete som behávala každý druhý deň a cvičila každý deň, teraz som rada, keď sa raz do týždňa dokopem k niečomu, škola mi odčerpáva všetku energiu proste
@sturmer nebiť toho tak sa asi scvoknem
Ale fakt že si poviem ako si vždy po príchode z práce spravím kliky brusaky a drepy a nikdy nič z toho. Musím si asi nejaký oznam vyvesiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Skor take ake nejake taky sporty, kde sa clovek bars nemamaha a robi to 1-2x za tyzden je viac hobby ako sportovanie
Inak ja sa venujem sportu kazdy den, velmi malo dni je coby som nic nerobil, akurat ked potrebujem zregenerovat klby, slachy a CNS
Ale musím sa sam pochváliť, že som sa od začiatku semestra znateľne zlepšila a už patrím len k slabému podpriemeru a nie k tým, pre ktorých je nadviaza kontakt s letiacou loptou štatistickým zázrakom.
Historický šerm z obdobia baroka a stredoveku...
@marek15693 mňa tiež bolí hrozne chrbtica a napr cestou domou zo školy ma väčšinou tak bolí že si musím doma na chvíľu ľahnúť ale inak keď cvičím tak sa furt snažím prekonať aj keď bolí si poviem že už len chvíľu a pôjdem si poležať
Ešte sa musím pokúsiť tam zakomponovať cvičenie po prácie aspoň také 30 minutové aby som sa zameral aj na rozvoj svalstva
Ale fakt že si poviem ako si vždy po príchode z práce spravím kliky brusaky a drepy a nikdy nič z toho. Musím si asi nejaký oznam vyvesiť
www.taekwon-do.sk
a teraz v lete tenis, squash, beh
a v zime domka cvicim take videa