Prisiel som z Kubina do BA a ako neznalec som prikyvol na 4€/h v cistom, pocul som ale ze v BA sa zaraba viac, nech si pytam zvysenie. Robim hlavne recepcneho s vypomocou aj v restauracii. Kolko by som si mohol pytat zvysit?Brigadnici co tu su maju 4€/h !
myslim si ze to mas fajn. v restikach ti podla mna viac nedaju lebo tam mas velku cast prijmov zo sprepitneho a na recepcii to nevidim tiez nejako moc ruzovo
No ja tu na sprepitnom za cely mesiac zarobim tak iba okolo 5-10€, takze to ma nejako nespasi. Primarne som nocny recepcny, ale obcas celodenka sem a na starosti aj restika.. a cez letnu sezonu som sice pocul, ze bude aj 100€ sprepitne, ale na to, aby som bol v blave a nie doma mi to nepride cele nejake velmi dobre... hlavne ked ja riesim ubytovania, faktury a podobne veci a vypomaham ked je cas na restike a brigadnik co sa tu zjavi raz za cas dostane taky isty plat ako ja, kvazi kmenovy zamestnanec a mam hodne vela zodpovednosti..
Nemôžeš plat porovnávať s brigádnikmi. Ja som mala tiež vyššiu hodinovku keď som brigádovala ako mám teraz - zamestnávateľa brigádnik stojí oveľa menej ako človek na tpp
@wera55555 no anglictinu ovladam bez problemov a take zaklady nemciny.
No je rozdiel v zodpovednosti, ked typkovi treba casto pomoct, poradit, plus ako vo vela inych hoteloch clovek beha z recepcie na restiku robit robotu dvoch ludi, ze nema cas sa ani vycurat a brigadnik si tam utiera pohare a pozera jak ja beham hore dolu, lebo ved on to nevie aj tak, ja som recepcny..
Pride mi to proste nefer jednoducho povedane...len netusim kolko si tu v okoli BA recepcni pytaju/pomocni casnici, preto som rad za kazdu odpoved
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
No je rozdiel v zodpovednosti, ked typkovi treba casto pomoct, poradit, plus ako vo vela inych hoteloch clovek beha z recepcie na restiku robit robotu dvoch ludi, ze nema cas sa ani vycurat a brigadnik si tam utiera pohare a pozera jak ja beham hore dolu, lebo ved on to nevie aj tak, ja som recepcny..
Pride mi to proste nefer jednoducho povedane...len netusim kolko si tu v okoli BA recepcni pytaju/pomocni casnici, preto som rad za kazdu odpoved
sa daj volakde do eurovei, sice skapes ale robia dobre tips