moje telo je ochotne fungovat aj na 4och hodinach ale maximalne tak 2 dni, dal som raz 3 s takymto spankom koli skole, ale potom som v sobotu spal 18hodin..takze tak...ja rad robim brum brum a to dlho
Ja nejdem NIKDY spať skôr jak o druhej, a o šiestej vstávam do školy. To sú maximálne štyri, a občas idem aj o takej štvrtej, to sú dve ale nie som potom unavená, lebo som ešte asi nestihla poriadne zaspať
ja mam v poslednom case bud problem zaspat, alebo proste robim pracu co by som musel robit skoro rano neskoro do noci...potom mam tak 4-5 hodin spanku...niekedy aj 2+3 a podobne kombinacie...zo soboty na nedelu sa zvyknem vyspat...ale inak spim jak Napoleon
maximum co viem spat je 8 hodin...niekedy by som chcela ovela viac vydrzat ale nejde to, zobudim sa raz a uz nezaspim, co by pomohlo aby som mohla spat o par hodin viac??
ja spím aj keď prídem zo školy potom sa zobudím ale o šiestej o pol siedmej aby som sa naucila, som hore ale do jedenástej a znova idem spať a takto celý týžden cez víkendy... no tie sú ťažké, takže to musím dospať cez nedeľu
5+2 cyklus je pre mňa tutovy v noci spať tak aspon 4 hodky min a poobede 2 dá sa to telo si na to navykne ja tak fičíím už dlho ale ked sa vynechá tých 2 poobede to je prúser bo potom nezvládaš nič káva veľa pomáha môjmu životu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Skôr nepriamo, nie?
Darmo, stary uz som deti moje a nevladzem
5+2 cyklus je pre mňa tutovy v noci spať tak aspon 4 hodky min a poobede 2 dá sa to telo si na to navykne ja tak fičíím už dlho ale ked sa vynechá tých 2 poobede to je prúser bo potom nezvládaš nič káva veľa pomáha môjmu životu