zatial chodievam spavat okolo pol desiatej,desiatej a vstavam tak okolo pol 6,ale asi sa to za chvilu uz zmeni lebo budem strasne unavena a budem chodit spavat o osmej alebo budem spavat este aj poobede ako sa poznam
no chodím spať okolo jednej a vstávam medzi pol deviatou až deviatou, výnimočne spím aj dlhšie. ale ked začne škola, tak budem vstávať oveľa skôr a spať asi menej, zvyšok dospím cez voľné dni no chcela by som spať aspoň osem hodín, menej je málo
Pravdepodobnosť vzniku rakoviny zvyšuje rodinná záťaž a niektoré komplexné vplyvy životosprávy ako napr. nedostatok odpočinku, spánku, nedostatok pohybu alebo dlhodobé stresové situácie.
Přestože mnozí workoholici tvrdí, že jim stačí šest hodin spánku i méně, lékaři tento nesmysl vědecky vyvrací. Jen tři procenta populace nesou ve své genetické výbavě mutaci, která jim skutečně umožňuje spát „zdravě“ jen šest hodin denně. Ale pro 97 procent lidí je takto dlouhý noční odpočinek zdraví škodlivý.
Odkedy som na intráku, spávam jak kokot. Okolo 23:00 ideme spať (občas aj neskôr) a vstávame o 06:00 Ale stačí mi to, únavu pociťujem až cez víkend, keď chodím spať o pol jedenástej a vstávam o ôsmej
maaalo spavam 22.30-23.30 -- 5.10-6.00 .... a to ja potrebujem 10-12 hodin aby som bola vybuvaná doružova ale ja vlastne ani neviem kolko potrebujem uz to bolo davno ked mi spanok stacil... to bolo este v juli
Tak spávať chodím najneskôr o 22:00 =D lebo vstávam o 5:00 tak sa snažím čo najviac pospať =D ale teoreticky mi stačí aj tých 6 hodín spánku len vstávanie je najhoršie =D keď sa preberiem tak je to už v pohode
tak to ste na tom dosť dobre tí čo spíte okolo 7 hodín..to ja spím (ale naozaj, že spím, nerátam čas, keď ležím v posteli čumím do blba a snažím sa zaspať) asi tak 4, možno 5 hodín..asi kvoli tomu že musím vstávať do roboty ..a dneska som zrovna čítal, že nedostatok spánku vedie k vyššej šanci dostať Alzheimra..takže spite tak dlho ako sa len dá
ja chodim spavat tak okolo 11-12 a spim tak podla toho cos a deje ale tych 5hoin vzdy--a ked sa posnazim tak aj 7hodin cez pracovny den, coz je dost velka vyhra
vychádza mi to tiež na tých 7 hodín asi... záleží od toho, kedy začínam školu, spávať chodím asi o 11 a do školy vstávam najskôr o pol 6 ráno a najneskôr o 8... no som riadne skapatá... lebo mávam veľa hodín, dochádzam... je to náročné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
A spávať som chodievala okolo jednej...ale teraz okolo jedenástej.
a cez víkend tak podobne
Len tak pozerám ne nete.
Pravdepodobnosť vzniku rakoviny zvyšuje rodinná záťaž a niektoré komplexné vplyvy životosprávy ako napr. nedostatok odpočinku, spánku, nedostatok pohybu alebo dlhodobé stresové situácie.
Přestože mnozí workoholici tvrdí, že jim stačí šest hodin spánku i méně, lékaři tento nesmysl vědecky vyvrací. Jen tři procenta populace nesou ve své genetické výbavě mutaci, která jim skutečně umožňuje spát „zdravě“ jen šest hodin denně. Ale pro 97 procent lidí je takto dlouhý noční odpočinek zdraví škodlivý.
,,Minimálně osm hodin spánku""
ale rad si prispim aj tak
ja chodim spavat tak okolo 11-12 a spim tak podla toho cos a deje ale tych 5hoin vzdy--a ked sa posnazim tak aj 7hodin cez pracovny den, coz je dost velka vyhra
na poobedných cca 8hod - 01:00 - 09:00
+ spánok v autobuse
a školu..uvidím ešte len
cez vykend vstavam o deviatej (priemerne)
to sa rovna = gitara spi 16 hodin cez školu, kym pridem domov, a 9 hodin cez vykendy ...