Ako druhák na ZŠ som bol zahľadený do Carmen. Ale ona ma nechcela. Bol som príliš dôstojný. A aj som taký zostal. Odmietnutie z jej strany malo za následok, že som sa odvtedy druhýkrát v láske nesklamal.
bolo to komplikovane, ani laska to nebola, teda hlavne asi z jeho strany aj asi hej, no ja som ho aj chcela aj nie, ale odmietala som ho a nakoniec pochopil, ze nic nebude. tak som sklamala jeho a bola som aj ja sklamana a trapilo ma to, nechapem doteraz aka blba som bola
@nicmanenapada aj teba nejaka blbana co nevie co chce vodila za nos? ja som bola prilis hanbliva a nepripravena zacat si nejaky vztah, len ani to som nedokazala vysvetlit, to nie ako teraz deti uz v 13 sexuju...
@nicmanenapada no nemusi byt blbana v pravom slova zmysle. ale proste stacilo by sa zachovat inak, ini by povedali normalne, lebo sa nevedia do takej situacie vzit. preto si myslia, ze ten clovek je hlupy alebo nechce vyuzit vhodnu prilezitost, ked ma vsetko ako na dlani. no dovody uz nevidia. casto nevieme co sa odhrava v cloveku a vidime len vonkajsi prejav, ktory moze byt klamlivy. ja som sa neotvorila a tak nikto nevedel, co som prezivala. co uz, nevadi, je to za mnou, ovplyvnilo ma to, ale aj posunulo vpred
v takej tej nadhernej detskej laske ktora trvala od skolky az po 4 rocnik na zakladke a dnes sa na tom riadne s dotycnym smejeme aspon ja jemu za je ho vyznanie MYLUJEM s tvrdym y z jeho strany to bol atvrda laska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
To mi je známe...
Niet čo dodať, vystihla si to. Ale či je blbaňa...
Opäť raz máš pravdu. Už len sa pohnúť vpred...
Vďaka
Ako, že jednostranne som miloval? A čo je to láska?
Môžem prehlásiť, že som raz skutočne miloval dievča a ona mňa nie.
Ale nepovažujem to za sklamanie.