@grietusha ale hej ved to tam vidim napisane ale kebyze dojde nejaky pajac ze mi za kazdy zaplati ze kolko zvladnem odniest tak ich nahadzem na seba jedlo nejedlo
@etelnair Využívajú celú končatinu. Dva sa dajú do ruky, jeden na zápästie ak si ho vieš prichytiť a jeden na predlaktie a do druhej ruky potom dva, tri je zväčša už priveľa keďže sa to dosť na prd na ňu nakladá a ešte horšie servíruje
tak ja chodim na hotelku a učili sme sa niesť 3 v jednej ruke ale boli prazdne a bolo to premna dosť namahave chodiť s tym, tak hadam že bysom vedel s jedlom odniesť 2 v ľavej a 1 v pravej
podľa toho čo je na nich... ak niečo omáčkoidné tak 3 (dva v ľavej, jeden v pravej), ak tam nemám čo vyliať tak 5 (tri v ľavej, dva v pravej) a polievkové misky pokiaľ majú pod sebou malý tanierik odnesiem 3 ale z toho mám nervy, že to vykotím
podľa toho aké je to jedlo. Keď je to polievka, ktorá sa skoro vylieva len pri malom kývnutí tak len 1 tanier, ale keď je to rezeň a pár zemiakov tam mi 4-5 nerobí problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
teda, možno viac, hovorím to podľa toho, koľko tácok (na jednej tácke je podšálka, šálka s kávou, deci vody, cukornička a lyžička) viem odniesť naraz
@romanzkrajinyx Úprimnosť nadovšetko....
Kedysi ma učili klásť si päť-šesť na predlaktie, ale wtf teda
jedno v ľavej
jedno pravej
jedno v strede