No podla mňa so mnou si mal uplne normálny vzťah akurát bol krátky!! No vážne ako teraz, predstav si to isté ale o pol roka dlhšie, nebol by to vzťah?! Podĺka mňa hej!!
2 mesiace...a to ani vztah nebol len tak foicialne...a odtedy si nikoho nejak tak nepustam k telu nemam nejaku potrebu chodit s niekym len preto aby som nebola sama alebo ze sa to nosí doteraz som len rada lebo tie individuá čo teraz vidím....
len proste nemozem pochopit ako to dotycny mohol so mnou vydrzat. a ked sa na to pozeram dnes nechapem ako som to mohla vydrzat ja. hrozne divne to bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
s autom pasívne 12 roky a aktívne rok a 4 mesiace
lutujem z toho 4,5 mesiaca
A ..stále to je také živé.
este som ziadny vztah nemala, ale take to "chodenie s niekym a sprijemnovanie si nudnych chvil" vzdy trvalo okolo 3 tyzdnov - mesiac..
No podla mňa so mnou si mal uplne normálny vzťah akurát bol krátky!! No vážne ako teraz, predstav si to isté ale o pol roka dlhšie, nebol by to vzťah?! Podĺka mňa hej!!
len proste nemozem pochopit ako to dotycny mohol so mnou vydrzat. a ked sa na to pozeram dnes nechapem ako som to mohla vydrzat ja. hrozne divne to bolo