max. raz za mesiac, aj to si davam uz len to malicke studentske za 1,99 - cheeseburger + male hranolky, nechapem ako som niekedy davnejsie mohla zvladnut velke menu. uplne som sa odmekacovala ale kavu si dam rada - orieskove latte je velmi prijemne kakauko a dobre sa s nim prechadza pri Eurovei ked je studeno a sychravo!
kedze ho mam blizko domu a aj po ceste z prace, tak je to pomerne casto. bud si dam ranajky, ak som po sluzbe /hlavne cez vikend je to prijemne/, alebo menu s wrapom. hamburgery nejem a ani nic sladke, co tam ponukaju.
a i tie nápoje by sa mali rátať... čo som videla dajake tie rozbory toho čo obsahujú, tak dajaktoré majú v sebe tolko "energie" ako bežný veľký obed....
nebol som tam a ani v zivote nepojdem, nechapem ludi, ktori tam idu, za sracku zaplatia jak keby to bol kaviar a este sa tvaria ze mmmm my jeme v McD ... ale to ten gadžovsky rozum sedlacky
fii naposledy v auguste 2013 nechuti mi to tam, nevyhladavam to, je mi z toho zle. je to tazke na zaludok, tak co si budem robit zle? ale neodsuduzujem ked tam niekto chodi rad, len nezdielam jeho postoj. a to ani kavu a napoje som tam odvtedy nemala.
Ako kedy. Byvam v meste par km od BA a nemame tu MC. Takze ak idem obcas do Bratislavy s kamosmi a mame cas tak sa obcas rozhodneme ist najest do mekdonaldu. Niekedy je to dva razy za mesiac niekedy nejdem pol roka
no v podstate každý deň alebo každý druhý deň ale väčšinou je to také, že keď ideme von, tak skočíme na Sundae alebo Flurry, poprípade McSyr, lebo nejem mäso
vzdy ked mi je zle na druhy den po piti..zaludok si pyta nieco vyslovene nezdrave a mastne, po hranolkach cheese a kole mi je o dost lepsie
ale inak tam moc nechodim
@die cešlkom dobry tip co na zaludok po opici..
ale vypit rano 2 poldeci a zapit ich minimalne 0,5litrom silneho dzusu na to nema nic podla mna. do 7-8 minut sa citis o 50 percent lepsie minimalne..
nemáme v meste McDonald čiže maximálne 2 krát do roka keď niekde cestujem a na letiskách a skoro všade máte väčšinou super výber typu: McDonald, Burger King, KFC a potom predražené reštiky kde vás aj sprostý šalát stojí 15€..
V meste mcdonald nemáme ,ale zvykla som si vždy keď sme išli do Bratislavy alebo Nitry dať a teda raz za mesiac som mala asi. Ale teraz už som nemala rok nič s tade fakt iba kávu
tak raz na dovči v grecku som bola v mekači a dala som si burger. ale bol dosť oničom. potom som počula samé zle veci o mcdonalde tak som tam nechcela jedavať, potrpím si na lepšie jedlo. ale napokon som tam ešte asi 2 - 3 x bola na ladový čaj a asi raz som mala aj hranolky lebo som bola moc hladná a nič iné nebolo poblíž a hranolky odtial mi dosť chutia aj ked neviem či su vobec zo zemiakov ale nevadí
0 lebo tu ziadny neni na okoli ale akoze keby bol tak by som si obcas dal cheesburger hlavne inak ma Mekac hrozne sracky ked som bol v Prahe v KFC tak to bol uplny zazrak oproti mcdonaldu hranolky perfektne o moc mensie ceny a to maso kuracie je sto a jedno skoda ze u nas sa KFC nejak neuchytilo alebo co nechapem preco ich je tu tak malo este som v ziandnom nebol
asi pred 2 tyzdnami som to mala 1. krat v zivote, som sa nechala nahovorit (aby som aspon mohla povedat, ze so to mala, tak mozem hodnotit).. NIKDY VIAC bleee... ja som mala z toho pocit, ze som najedena este 2 dni a dajak zle.. proste odmietam tieto p*coviny..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
a i tie nápoje by sa mali rátať... čo som videla dajake tie rozbory toho čo obsahujú, tak dajaktoré majú v sebe tolko "energie" ako bežný veľký obed....
Asi pred desiatimi rokmi. A stačilo mi
stačí mi ten smrad spáleneho oleja cítiť pri vchode a som najedný... :ehm:
inak by to bolo o dost castejise
ale inak tam moc nechodim
ale vypit rano 2 poldeci a zapit ich minimalne 0,5litrom silneho dzusu na to nema nic podla mna. do 7-8 minut sa citis o 50 percent lepsie minimalne..