heh take obdobie som mal aj ja ale teraz ,ma to preslo neviem sledoval som polityku teraz som ani volit nebol a ked som sa citil dospelim ani byt som nemal a ked sa citim pubertakom tak byt uz mam
tak vam to priatelia vysvetlim - vsetci dospeli su stale deti , hlavne my chlapi . Len tie hracky sa menia kedysi to boli auticka anglicaky teraz su to autiska na ovladanie a realne auta , kedysi to boli pistolky z plastiku teraz je to paintball atd atd - ale s cim sa hrame najradsej ? s tym s cim sme sa hrali prvykrat - s prsiami
zippo75: uplne si to vystihol, chlape. poznam chlapov, ktorym uz taha na 30ku a este stale sa spravaju ako male deti. len s tou vecou na hranie je to podla mna trochu inaac
kazdy sa sem tam sprava ako male decko. ..chce sa aspom na chvilu zbavit starosti a povinnosti dospelych..ja osobne sa bavim aj s mladsimi ale aj so starsimi ludmmi...ked si mam s nimi co povedat vek neriesim...
Aj ja sa bavím s mladšími, samozrejme aj zo staršími. Neberiem to podľa veku, ale keď sa mám s nimi o čom baviť, tak sa bavím. No a ako sa cítim? Raz staršie raz mladšie.
Už sa mi to blíži, už budem dospelá. Teda na papieri.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a zabavam sa s 20+ rocnymi
teraz som prisiel z vonku vlastne
vstal som(asi o 16tej) dal som si hrianku, kavu a cigu
siel som do mojho pubu pozriet kamosov
a nakoniec som az teraz doma, jemne pripity
myslim si, ze na tom fakt niesom len ako 17rocny
ale trosku dost starsie
Nie kvoli tomu, za som sa dokazal opit a prebehnut v aute po celom okrese
ale pracujem, sledujem politiku, spolocenske dianie a vsetko mozne. Je len fakt malo otazok, ktore ma prekvapi
Poznam jednu, ktira ma uz cez tridsat, taha na 40, ale bavi sa s 15...20rocnymi uplen bez problemov a v pohode...taka teenegerka
Už sa mi to blíži, už budem dospelá. Teda na papieri.
ved kazdy ma v sebe nieco z detstva...no aj ja
Kazdy sa moze zabavat trochu inak a niekomu to bude pripadat, ze sa sprava ako decko....