Preštudovala som celý školský poriadok mojej školy,ale nikde som nenašla, či je stanovená nejaká minimálna hranica v počte zápočtov,ktoré musím získať aby som mohla pokračovať aj v letnom semestri..
Totižto, chodím už iba na 2 predmety zo 6tich. Z týchto dvoch predmetov mám v pláne aj získať zápočet a urobiť skúšku,aby som získala ten minimálny počet kreditov,s ktorými ma pustia do letného semestra. Rada by som mala status študenta až do leta a potom si počkala na papier zo školy a vyhodení. Len nie som si 100%-tne istá, či je aj nejaké hranica v počte zápočtov,ktoré musím získať aby som mohla pokračovať aj v letnom semestri. Vdaka za odpoved
Prosím ťa a ty vieš, že existuje študijné oddelenie a učitelia tých konkrétnych predmetov? Toto čo za ľudí chodí na vysokú školu preboha. Ale veď sa chceš nechať vyhodiť. Zobral by som ti status študenta už teraz, kvôli úmyslu od*bávať štát a využívať možnosti, ktoré si zaslúžia poctiví ľudia!
Smutné. Ale napríklad u nás ti nekontrolujú kredity medzi semestra mi..až na konci roku.. ale musíš mať splnené predmety, ktoré sú prerekvizitami, aby si teda "mohla niečo vôbec študovať" a spĺňať predmety, keď to mám sprosto polopatisticky povedať...
u nas je, ze skusky z prveho semestra si mozes urobit aj na konci druheho semestra. ale asi fakt zalezi od skoly, ja by som sa isla spytat proste, neni to hanba, ja uz si s tou zo studijnou dopisujem viac nez s kamaratmi snad
u nas sa nikto nezaujima co spravis v prvom alebo v druhom semestri, nakonci to proste musis mat ako aj minimalny pocet kreditov, aby si presla do druheho rocnika
ked nemas, tak smola.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Tušíš vubec jak bláznivě to zní?
u nas sa nikto nezaujima co spravis v prvom alebo v druhom semestri, nakonci to proste musis mat ako aj minimalny pocet kreditov, aby si presla do druheho rocnika
ked nemas, tak smola.