mojko a prečo ťa to zaujíma, veď každý si je strojcom svojho príjmu...
chceš poznať výšku príjmu iných, koľko ti treba éééček, na to aby si mohol luxusne žiť, užívať si s babami, parádne fáro, vilu a bazén?
jedno ti poviem, ukladaj s poklady v nebi a nie na zemi, tie pozemské sa pominú a šťastie nikdy nenajdeš...
som szčo, ale ja sa ako podnikateľka necítim vôbec, pretože táto práca nie je výsledok mojej vízie ale je to od 0 do 1000, môže to byť aj neobmedzene a niekedy príde provízia nie k 10., ale keď sa zmluva spracuje
Tieto otázky sú jasným dôkazom, že birdz osadenstvo starne. O pár rokov sa tu bežne bude riešiť dôchodok a kto aký vysoký dôchodok poberá. To budú ešte len hádky.
@vreskot000
nie, je to jedna konkrétna poisťovňa & pilierovňa, nie som maklér, ale to len do času, chcem robiť niečo celkom iné (učenie na VŠ a veda) a toto ako bokovka, nakoľko ja som ja skôr ten rodinný poradca s tým, že klient rozhodne a nerada sa ženiem za cudzími klientmi a za množstvom, skôr udržujem starých nie som klasická poisťovacia povaha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
chceš poznať výšku príjmu iných, koľko ti treba éééček, na to aby si mohol luxusne žiť, užívať si s babami, parádne fáro, vilu a bazén?
jedno ti poviem, ukladaj s poklady v nebi a nie na zemi, tie pozemské sa pominú a šťastie nikdy nenajdeš...
nie, je to jedna konkrétna poisťovňa & pilierovňa, nie som maklér, ale to len do času, chcem robiť niečo celkom iné (učenie na VŠ a veda) a toto ako bokovka, nakoľko ja som ja skôr ten rodinný poradca s tým, že klient rozhodne a nerada sa ženiem za cudzími klientmi a za množstvom, skôr udržujem starých nie som klasická poisťovacia povaha