mozete kludne aj vymenovat ktore ovocie/zeleninu jete najcastejsie,ci sa vedomo snazite jest toho vela, alebo kaslete na to a date si len prilezitostne, alebo mate denne zauzivane urcite mnozstvo, nejaky ten typicky denny ovocnickovozeleninovy jedalnicek,
papriku, rajčiaky, uhorky, mrkva, fazuľa, šošovica, cibuľa, cesnak, jablko, banán, citrón, pomaranč, ananás, hruška, každý deň niekoľko kusov ovocia, zeleniny.
za misku šalátu k obedu - ľadový, radacchio, eskarola, rukola a pod., to mám skoro denne, nejaké paradajky, ovocie do jogurtu tak každý druhý deň zo 2 slivky, marhule, broskyne a pod. alebo hrozno a pomimo ešte možno tak pol kila ovocia denne
keďže teraz mením stravu tak teraz hodne,paprika kaleráb mrkva reďkovky,hrozno banány černice marhuľe nektarinky jahody čo príde predtým papriku raz za týždeň sem tam banán ,jabko.)
Ja jem toho strašne veľa. Ale keďže nemôžem jablká ani hrušky, tak jem veľa mandarínok, pomarančov, hrozno (toho najviac, každý deň dva strapce) a tak. Hlavne zeleninu, než ovocie, ale jem toho strašne veľa.
každý deň polnu uhorku, 2-3 rajčiny, papriku... na ranajky sa snažím čarovať niečo s ovocím a ovsenými vločkami...na desiatu tiež nejaké ovovcie banán alebo kt. ovocie v tom období letí a tak....
Paradajka,paprika,šalátová uhorka-jem najmenej 3x za deň, koľko kusov to neviem na isto, ako kedy. Ovocie už pomenej a ostatnú zeleninu tiež pomenej. Ale určite jem za deň najviac zeleniny z celej rodiny.
kazdy den na obed maso so salatom... teda vacsinou no. a ovocie tiez ale to pomenej... skor zelenina v poslednej dobe. i ked tak jeden kus ovocia denne zjem no...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
mozno kazdy druhy den paradajku
a to je asi tak všetko ...zo zeleniny ešte rajčiny tiež domáce
k obedu a k večeri zelenina /bez toho je to všetko suchota/
a pomedzi to čučoriedky.vzdala by som sa života pre ne !
dnes to bola napríklad mrkva, zelená fazuľka, nektarinky, hrozno, banán, černice, citrón a aj zázvor spomeniemn(
a vacsinou banany alebo jablka ale len zelene
ale inak každý deň niečo vyzobem z chladničky.
dnes madmi doniesla 3 kila hrozna.
zajtra bude hostina :3
dnes už nevládzem
ja ani nepočítam koľko toho za deň zjem, ale tvorí to väčšinu mojej stravy
a vkuse
A zo zeleniny tak 2 rajčiny a 2 papriky, ak je tak aj kukuricu a tak... Ale nie každý deň mám toto všetko...