a akože áno, znie to absurdne. a práve preto sa to pýtam lebo je to absurdné, a napriek tomu to číslo nie je nula
lebo mne práve tretia v živote.
akože vyspať sa s nimi by nebolo to zneužitie, ale zneužitie pre ne bolo že som sa s nimi nevyspal...? nemalo by to byť opačne?
leboveď... mne osobne to dáva zmysel len opačne.
Ťažko povedať, ale s jednou som spal a si asi predstavovala viac, nie že budem len vedľa nej ležať. Bol tam však ešte jeden človek a kukla potom na mňa takým celkom nechápavým pohľadom, akoby si myslela, že som gay, že som ju vtedy aj cez "nečistý vzduch" nepretiahol. Ale ja im do hláv nevidím, ktovie koľko si predstavovali viac z toho..
Ahá počkať ty myslíš, že sa ti sťažovali, že si impotent? No poviem ti to tak kamarát po tridsiatke a pár kolíkoch v zadku pri swingers orgiách to už nejde ako za mlada s prostatou pružnou ako hop-hopka...
@tomas55555@10 no však ako som vravel, v tej izbe okrem čisto nás spala 2 metre vzdušnou čiarou ďalšia baba, takže nebolo súkromie, nebol čistý vzduch, keď už sa malo skúsiť ísť na to..
ale ved ona spala ! Ciže ste to mohli robiť tak aby ste ju nezobudili... a kebyže sa aj zobudí tak sa k vám mohla pridať... a ako vyzerala tá baba čo spala vedla teba ?
@tomas55555@12 ? No asi to tak malo byť a je to blbé, no napokon sa mi tá baba, čo spala vedľa nás a nespala so mnou páčila viac, ako tá baba, s ktorou som spal v tej posteli.. ?
@tomas55555@14 tak asi 1 alebo 2 body nakoľko, mohla aj ona teda byť viac iniciatívnejšia, keď už ja nie som, lebo som neskúsený a neviem presvedčivo ako na to + v tej izbe bol ďalší člen, ktorý súkromie rušil. Už aj tak zostáva nechať to tak, zbytočne to riešiť čo už bolo a nebolo tak ako malo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
lebo mne práve tretia v živote.
akože vyspať sa s nimi by nebolo to zneužitie, ale zneužitie pre ne bolo že som sa s nimi nevyspal...? nemalo by to byť opačne?
leboveď... mne osobne to dáva zmysel len opačne.
...čo mi uniká? =D
- tak je divná ona
Ak ti povedala len, že "si ju využil" a dôvod, že si sa s ňou nevyspal, si si tam len domyslel
- tak si divný ty
A to bola nejaká škaredá Betty ? Alebo z akého dovodu ked si mal možnosť niečo s babou zažiť, si dobrovolne rezignoval ?
ale ved ona spala ! Ciže ste to mohli robiť tak aby ste ju nezobudili... a kebyže sa aj zobudí tak sa k vám mohla pridať... a ako vyzerala tá baba čo spala vedla teba ?
A kolko by si dal bodov tej babe v posteli od 1 po 10 ?