kedy jak , záleží to na nálade a ostatných faktoroch, ja som sa rozflákala až na strednej škole a malo to dosť veľký dôvod pre mňa napríklad a potom sa to už nejak rozšouplo
mám až jednu prednášku, na ktorej nemusím byť.. ale aj keď mám dve absenčky povolené, nikdy nechýbam, na čo, keď už som v NR, nebudem na intráku sedieť a potom zháňať poznámky, mňa moja škola brutálne baví, slovenčina je najlepšá!
+ neviem, od koho by mali ostatní poznámky, keby som to flákala ešte aj ja..
rad by som sa flakal, ale nemozem ... 3 cvika za semester sice vymeskat mozem, no ale musim doniest ospravedlnenku :/ ... aspon prednaky poctivo vynechavam
no minulý semester som sa uliala len raz a to zo školských dôvodov :p tento semester viackrát ale väčšinou to bolo kvôli tomu, že som musela dačo robiť/učiť sa do školy a nestíhala som :p síce o prednáškach...tam chodím ako kde
na strednej som chýbala dosť veľa, ale to všetko kvôli chorobám...
na VŠ som za 5 rokov vymeškala jeden deň (schytala som črevnú chrípku) a potom ešte dve cviká, na jednom nám vyučujúci povedal, že nemusíme chodiť a na jednom sme mali tzv. žolíka a to sme namiesto toho so spolužiačkou seminárku robili až do večera, tak sme sa neulievali
velaaaaaaa Hlavne kvoli brigade, miesto nudnych prednasok sa nudim v kaviarni a potom zobrem poznamky od bab aspon sa nenudim zadarmo ....
skolu mam ako magor streda stvrtok piatok a jednu hodinu pondelok. Tam som bola asi raz ja viem, nemala som si ten predmet davat buduci rok si ho zopakujem veru ten pondelok som bud doma, alebo u chlapa a tak na strednej som dost zameskala, lebo som vecne zaspala a nesli mi uz busy do skoly :/
Akože zostať len tak doma bez príčiny? Takmer vôbec. Za tento školský rok som to spravila 2x (raz sme so spolusediacou nakoniec nešli do školy a dnes, pretože šli do nemeckého divadla na protidrogový koncert a po skončení ešte na tri hodiny do školy).
na strednej som nikdy nechybala, na vysokej sa spravaju ako v materskej, cize chybat nemozem az tak bez priciny a ospravedlnenky si zhanat nemienim... ale ked nestiham, tak nejdem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
+ neviem, od koho by mali ostatní poznámky, keby som to flákala ešte aj ja..
na prednášky zásadne nechodím, to máme tak tri hodiny dpo týždňa, plus na niektoré semináre sa mi tiež nechce, prepeká sa mi to zatiaľ
ale na anglinu chodím poctivo to len tá slovina je pošahaná
co sa ozyvas do mna?
co ty picujes aj ty nevies o nicom nic tak ticho bud radsej ty podrazka zhnita
na VŠ som za 5 rokov vymeškala jeden deň (schytala som črevnú chrípku) a potom ešte dve cviká, na jednom nám vyučujúci povedal, že nemusíme chodiť a na jednom sme mali tzv. žolíka a to sme namiesto toho so spolužiačkou seminárku robili až do večera, tak sme sa neulievali
hej flákam to bohužiaľ moja lenivoť je silnejšia
ale častejšie ma tam ani netreba
skolu mam ako magor streda stvrtok piatok a jednu hodinu pondelok. Tam som bola asi raz ja viem, nemala som si ten predmet davat buduci rok si ho zopakujem veru ten pondelok som bud doma, alebo u chlapa a tak na strednej som dost zameskala, lebo som vecne zaspala a nesli mi uz busy do skoly :/