u mna je vtipne to ze to ani nikdy nebol moj frajer, a pritom som mala vazne vztahy no ani jeden neskoncil zlomenym srdcom. Ale dotycny co ma len pol roka natahoval mi ho zlomil tak ze som sa dalsi rok a pol liecila
uz som samozrejme vyliecena po takej dlhej dobe, len som si na to spomenula a napadlo mi ze zalozim forum
@etelnair@8 Vsak ma tagni a nehejtuj ma poza chrbat. BTW, ty si tu snad odvtedy odkedy existuje birdz samotny. Zmizni odtialto dedo Si uz stary na birdz
KKS, nejaky anonym co tu smradi uz dekadu sa tu do mna stale obuva. Nikto nevie kto je a co je zac, ale on tu vie o ostatnych vsetko a sliedi tu stale. Drahi birdzaci, na takychto si tu davajte fakt bacha! Sam viem co je to za magora ked tu pol roka viedol dennodenny boj o 10 eur v Karolovom fore.
Ja fakt neviem povedať, lebo cítiť sa akoby som mala zlomené srdco, to je nespočetne veľa krát, každý môj mental breakdown feels like zlomené srdce a niekedy je zlomené aj len tak tajne, bez toho že by som to prejavila navonok.
Tá spodná birdz lišta stále skúša moju trpezlivosť >
Zamilovaná som bola len raz a to síce tiež nebolo zrovna šťastné ale nikdy mi tá osoba neublížila ani náznakom zato keď mi ublíži niekto na kom mi aspoň trochu záleží a hlavne keď to nečakám to ma vie roztrieštiť na kusy ale tiež to nedávam najavo väčšinou len tak zvnútra sa rozpadnem
Oukej, zaklamal som.. Nemal som zlomené srdce 5x a viac, to som iba tak šlahol, ale mal som ho už zlomené 2x asi. Pri prvej mojej väčšej láske, keď som mal asi 21 alebo 22, kedy som asi prvý a poslednýkrát vyronil nejaké tie slzy ako hrachy za babou, lebo boli to také moje začiatky a bral som ich strašne vážne. No a potom keď mi ho zlomila bývalá, a dala mi kopačky v 23. Odvtedy sa akosi neviem zamilovať, a nejak som si obľúbil flirtovať, čo je možno problém a ani nie je asi správne. Chcel by som to nehrať na toľko strán už.
mal som x frajerov a tých sklamaní bolo neskutočne veľa, milovali ma však pre moje prachy...všetkých som ich vykopol zo života...teraz mám iba jedného - tam hore...a som spokojný, ako nikdy predtým...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
uz som samozrejme vyliecena po takej dlhej dobe, len som si na to spomenula a napadlo mi ze zalozim forum
KKS, nejaky anonym co tu smradi uz dekadu sa tu do mna stale obuva. Nikto nevie kto je a co je zac, ale on tu vie o ostatnych vsetko a sliedi tu stale. Drahi birdzaci, na takychto si tu davajte fakt bacha! Sam viem co je to za magora ked tu pol roka viedol dennodenny boj o 10 eur v Karolovom fore.
Tá spodná birdz lišta stále skúša moju trpezlivosť >
Zamilovaná som bola len raz a to síce tiež nebolo zrovna šťastné ale nikdy mi tá osoba neublížila ani náznakom zato keď mi ublíži niekto na kom mi aspoň trochu záleží a hlavne keď to nečakám to ma vie roztrieštiť na kusy ale tiež to nedávam najavo väčšinou len tak zvnútra sa rozpadnem
dee je zrejme na pohotovosti s penisom....