Prijali ma na externé štúdium na VŠ a ponukaju mi možnosť študovať kominovanou metodou. Na nete som moc toho nenašiel teda aj hej, ale to co uz davno viem. Chcem sa vas teda opytat ci viete viac podrobnosti a ako to cele funguje. Dik
no, tuto na masayčke sa externému štúdiu hovorí kombinovaná forma štúdia vlastne. takže ja neviem, aký je rozdiel medzi tým, že ťa prijali na externé a ponúkajú ti kombinovanú metódu
@grietusha no lebo ked si davas prihlasku tak si mozes zvolit metodu teda skor formu studia bud prezencnu alebo dištančnu a exsistuje aj kombinovana a potrebujem o nej vediet co najviac
inak aspon vidim ako tu ludia vedia poradit. Zalozim diskusiu, ktora je aspon normalna, kde chce clovek naozaj poradit ale nikto nic Tu vidiet co za ludi sem chodi
ja studujem kombinovanu formu studia a v podstate ide o externu formu studia. ziadny rozdiel v tom nie je. napriklad v cesku sa kombinovana rovna externemu. neviem ci to pomohlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
no veď toto som pochopila, len proste pre mňa je kombinovaná to isté, čo externé, preto ti vravím, že ti v tom moc rozdiely asi nepopíšem
inak aspon vidim ako tu ludia vedia poradit. Zalozim diskusiu, ktora je aspon normalna, kde chce clovek naozaj poradit ale nikto nic Tu vidiet co za ludi sem chodi