nieze nasralo ale trosku sklamalo kedze sa snazim pisat co najlepsie blogy no takmer nikdo na nich nepise komenty no a tak som sa bola pozriet ci som vazne taka blba ze mi nedavaju komenty ale mylila som sa.. nikomu sa nedavaju komenty ts...
to pisete blogy kvoli komentom???ja tomu nerozumiem preco su pre vas take strasne dolezite...osobne citam strasne vela blogov a kebyze mam ku kazdemu nieco napisat tak dakuje pekne...a vacsinou aj tak nie je co dodat...
ja komentujem vsetko co mi pridu pod ruku ked vravis secko tak myslim naozaj vela veci nie len pati tvoje ale snazim sa komentovat co najviac viem aku radost to urobi autorovi aj ked nie stale su tie komenty len pozitivne
Miluškaaa, nie iba kvôli tomu to píšem, ale keď nemáš nijaký komentár (alebo len jeden-dva), vyzerá, to že to nikoho nezaujíma a skoro nikto si to neprečítal.
miluskaaa : jńie koli komentom ale daco napisem a prsto nikdo to neoceni..co ziskam skomentom nic tak potom?? prosto chhcem vedet co si otom ludia myslia
Mixele : podla mna je tu dost dobrych blogov lenze ked je dakto popularny napr drbna tak ako nahle kazdy vidi ze drbna daco napisala ta ze je to hned dobre /prepac drbna ze som ta pouzila / lenze ak niekto obycajny napise nevem jaky dobry blog tak itak mu nenapisu vela komento
Miluskaaa podla mna by ta nezabilo 5sekund keby si napisala daky koment aspon ze to bolo pekne alebo zle aspon dakoho potesis ako napr Patrish-u ze si jej dala koment
Comka lenze ja nechcem aby ma zdubali za trapny blog. Ja chcem vediet ci sa pacia citatelom blogy ktore myslim vazne a trosku som sa snazil. Kazdy vie napisat kravinu typu: Strasne sa nudddddim. Som doooma a neviem co mam rooobit jooj. A k comu to bude dobré? Iba posunies kvalitnejsie blogy dole.
Aj tak si myslim ze tie komenty az take dolezite nie su...a vacsinou fakt nieje co dodat...Co mam ku kazdemu blogu napisat to iste,ze "Pekne..." abo nieco podobne ako tu mnoho ludi robi?To podla mna nema vyznam a autorovi to tiez nic neda akurat mu to mozno pohladi ego trosku
A perlamer-zase ty?nenavazaj sa a chod pozerat vecernicek!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A Miluskaaa ved nemusíš písať kritiku na pol strany. Ja väčšinou napíšem 2,3 slová a konec. Zabere mi to cca takých 30 sekúnd takže neprehánaj.
ale pssst
ale teraz neklamem
Aj tak si myslim ze tie komenty az take dolezite nie su...a vacsinou fakt nieje co dodat...Co mam ku kazdemu blogu napisat to iste,ze "Pekne..." abo nieco podobne ako tu mnoho ludi robi?To podla mna nema vyznam a autorovi to tiez nic neda akurat mu to mozno pohladi ego trosku
A perlamer-zase ty?nenavazaj sa a chod pozerat vecernicek!