Zdravím, mám jeden problém. Som na SŠ v maturitnom ročníku a dostala som N z telesnej a čakajú ma (vraj) komisionálky... S čím som aj rátala... Ale ide o to, čím mám nejaký nárok na to, aby bol pri nich iný učiteľ ako ten, ktorý ma "učí". Ďakujem
kedysi to bola hanba dostať čo i len dvojku z telesnej, dneska počuvam ako robia deti z telesnej komisionalky...
Ved to bola najlepsia hodina telesna a vsetci sme sa nanu tešili mrte. JEdine koli čomu som do školy chodil. Ked sme boli zlí tak nam vyhrozovali že namiesto telesnej budeme mať enviromentalnu vychovu
@livia77 áno, máš na to automatický nárok. automaticky je tam viacero učiteľov - ten čo ťa učí, a dvaja či traja dokonca nielen čo ťa neučia, ale ak sa nemýlim tak priam musia byť aj z inej školy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ved to bola najlepsia hodina telesna a vsetci sme sa nanu tešili mrte. JEdine koli čomu som do školy chodil. Ked sme boli zlí tak nam vyhrozovali že namiesto telesnej budeme mať enviromentalnu vychovu
čiže nehysterči