Pozerám, zaujíma ma, aký typ hudby a hlasu má šancu presadiť sa a som zvedavý na spevácky potenciál našich krajín pretože (ruku na srdce) hlavne SR toho ešte po 3 Superstar moc nepredviedla.
@Etelnair keď na tým hlbšie porozmýšľaš, zistíš, že je to predsa len tým vekom... myslíš, že o takých 5-6 rokov by si do profilu napísala také chujoviny ??
držal som jednému ... čo sa dostal do prvej 24 ... chodí na našu školu do 4.A Nové Zámky som sa snim osobne rozpraval už a tak jemu som držal ale už nikomu a ani to nepozerám moc ma to netrapy ... ale jedna bab tam je čo by môhla vyhrať
jaa fandim Paulinke tu pesničku čo spievala v prvom semifinale dosrala zle si vybrala ale počula som pesničku kde spievala tam bola užasna a kamošky ju poznaju aj osobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
1.Porušovať pravidlá
2.Smiať sa stále a hlasno
3.Vždy myslieť iba na tie dobré veci.
4. Robiť blbosti(haluze)
5. Nejebať si zbytočne život zjebaným hip-hopom, ale zapnúť si radšej punk, punk-rock alebo rock, metal a podobne
6. Nerobiť si nič z ničoho nepodstatného.
7. Provokovať hip-hoperov a iných kokotov.
...
Nepočúvam hip-hop lebo mám rada hudbu!
MILUJEM:
-trvdú hudbu
-PUNK a anarchiu
-potítka a debiliny na ruku
-kecky, najlepšie vysoké
-zábavu
-mojich kamošov
-zvieratá
...
NEZNÁŠAM:
-nudu
-hip-hop
-miley cyrus a všetkých tých disney blbcov
-pretvárku
-tú internetovú gramatiku: q,w, a podobne
-príliš slušných ľudí
...
@etelnair aj mna to zabilo ked som to čítala
A páčil sa mi len Ševčík.
a po ňom su moji favoriti ešte Thomas Puskajler, Ben Cristovao a ten čínaň ale ben neviem spievat...
jáááj a áno moja favoritka už vypadla.