Čo si začínam všímať je, že tu ľudia začínajú zakladať úplné nezmyselné ankety, diskusie a hlavne aj veľa podobných bez toho aby sa pozreli či už to náhodou existuje. Lenže kde tie veci. Zväčša táto práca patrí puberťákom, ktorí sa snažia nejako ukázať či
tak ale chapes...ked uz pomaly kazda diskusia tady je....potom ake temy sa tu maju zakladat?? je pravda ze niektore su naozaj zbytocne ale potom by to uz nikto nic nezakladal
ALe to nesmieš tak brať,tým sa predsa zvyšuje status.A prečo by sa nemali otravovať ľudia?Veď takých desať rovnakých ankiet za deň nikoho nemôže nasrať (irónia)
no nepoviem ked sa neaka tema zopakujee po niekolkych tyzdnoch alebo tak..no co..ale precooo sa musiii jedna tema objavit za den 50 krat...no to je vela uz aj na mna..
maximalne mi lezu na nervy temy: rozne sviatky (kazdy vie o com je rec)
temy o skolach
maturity
rozne venčeky a ine kokotiny
ankety o tom, co kto pocuva
aky darcek kupit...
krestansko-fanaticke žvásty
fašisticke sračky
čho MhAte PRoti Emqu?
twilight
upíri
......
ked to tak prehodnotim: 90% vsetkeho co sa tu objavi
@12 ano, lezie mi to na nervy, ale davno som pochopil, ze nema cenu o tom zakladat dalsie diskusie, pretoze kokot, ktory zalozi 26. temu o valentine sa najde vzdy... chapes co tym chcem povedat
@14 samozrejme ja chápem šecko okrem niektorých ľudí tu ani ja už nezakladám lebo sa to neoplatí a vždy mi tam dojde nejaké decko a snaží prejaviť svoje emócie a svetaznalstvo a valentín som tu predvčerom videl minimálne 10x za 10 minút
mne lezu na nerv te diskusie co su ako obchody pred sviatkom... pomaly 2 mesiace pred dakym dnom uz predavaju sleijake kraviny...a tu je to tak isto leto je este za dost vela dni a uz sa tu objavuju diskusie...kto kam ide na leto? ako si ho uzijete? a sykm so stravite? chcte brigaudu na leto?
myslím, že by sa ľudia mohli vracať aj k starším témam a vyjadrovať sa...
Mňa už nebaví keď sem prídem a musím sa prelistovať k téme starej deň a nakoniec zistím, že odpoveď ani nedostanem. K čomu je založiť za deň 20 - 30 diskusii kde sa vlastne ani nediskutuje...???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
NIET O ČOM
temy o skolach
maturity
rozne venčeky a ine kokotiny
ankety o tom, co kto pocuva
aky darcek kupit...
krestansko-fanaticke žvásty
fašisticke sračky
čho MhAte PRoti Emqu?
twilight
upíri
......
ked to tak prehodnotim: 90% vsetkeho co sa tu objavi
ze: ako ste stravili valentina a podobne...
ankety o Valentine,oblubenej hudbe, ktory zimny sport je nas, resp LYZE vs BOARD,atd atd
Mňa už nebaví keď sem prídem a musím sa prelistovať k téme starej deň a nakoniec zistím, že odpoveď ani nedostanem. K čomu je založiť za deň 20 - 30 diskusii kde sa vlastne ani nediskutuje...???