Komu napísať keď chcem profesionálny jedálniček a tréningový plán na mieru?
Ahojte chcela by som vás poprosiť viete mi poradiť komu napísať kto by mi vytvoril tréningový plán a jedálniček na mieru? Niekto so skúsenosťami a dobrými recenziami niekto kto je odborník a kto vytvorí jedálniček a tréningový plán šitý mne na mieru.
@lela96@3 tak zadarmo ti to nikto nezostavi, mozes si dat par kol s trenerom a potom pokracovat podla jeho rad doma. Podla mna ak nie si zvyknuta cvicit, urcite je lepsie zacat pod dohladom odbornika, aby si sa tie cviky naucila robit spravne tak, aby boli efektivne a neublizila si si
@luc.ka@9 mne je jasné že to nebude zadarmo ja som ochotná za to zaplatiť a viem že tí kvalitní si za to nechajú dobre zaplatiť s tým som zmierená. Len nechcem niekoho komu pošlem 20-30 eur alebo viac a bude to len nejaká kópia jedálnička niekoho iného komu možno v minulosti pomohol. Som ochotná zaplatiť o dosť viac ale nech to je šité na mieru mne.
@lela96@10 site na mieru je zlozitejsie ako si myslis. Okrem Fyzickej namahy a bezneho denneho vydaja treba brat do uvahy aj to ake mas geny, aky metabolizmus , ake zlozky stravy ti ako spracuva.... To hovorime len o kaloriach. Musis mat jasne aky je tvoj ciel, aky vykon, ako rychlo co chces dosiahnut, co si ochotna obetovat, aku mas aktualnu fyzicku.... Ja davam prave drahej dokopy chrbat a ruky lebo nema ziadne svaly a z toho su velke problemy. Zena nema byt rambo ale kosti musia mat podporu
@tanji@13 no mám predstavu čo chcem mať ploché bruško a nabrať nejaké svaly. A poznám svoje telo takže keby niekto bol tak mu napíšem všetko od návykov cez zdravotný stav(čo môžem a čo nemôžem vzhľadom naň) čo chcem dosiahnúť atď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» www.fitmagazin.sk/akademia/sexi-s...
Nemám na ňu referenciu, ale možno ti sadne