Nikdy v sebe nedokážem dusiť svoje problémy a mám na takéto veci svoju najlepšiu kamošku, ktorej môžem povedať čokoľvek a hneď je mi lepšie.Samozrejme platí to aj naopak.Dôležitá je dôvera.
nikomu...mama by ma aj tak nepočúvala (ach) ale niekedy sa zverujem naj kamoške poprípadne @sentaro - vi (a za to som mu veľmi vďačná) alebo @domino362
Ja sa o mojích problémoch rozprávam s mamou alebo s kamrátkou...ale je to oveľa lepšie keď sa dakomu vyrozprávaš alebo keď sa hanbíš tak mne pomohlo aj to keď som to jednoducho napísala do môjho denníka
priateľom..... ale už mi pripadá niekedy trápne hovoriť im o tom istom neustále..ale keď ma to fakt sere,čo mám robiť. potom to nechám v sebe a predstavujem si ako sa niekomu zdôverujem a je mi fine
aj keď chýba mi to,že som sa volakedy každý jeden deň (fakt každý) vykecala cez telefón a bolo lepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
určite o tom hovor, nedrž to v sebe..vravím z vlastnej skúsenosti
načo dakomu zbytočne vešať na nos moje problémy ?
ale nie, nikomu.
aj keď chýba mi to,že som sa volakedy každý jeden deň (fakt každý) vykecala cez telefón a bolo lepšie
V tomto poradí.
je to napitchu
také výkyvy :/