bohužiaľ starší, môj sused 70+ by si ma rád zobral za ženu,ak by bol mladší, kamoškin sused takisto a aj rôzne ženy 50+, mamkine kamošky by ma chceli za nevestu
@torpedo08 Nie, ale púštal som už kedysi dávno rastlinám maha mantru. A či to malo na ne nejaký efekt, tak to neviem povedať. A ja nehrám skutočný metal. Ja som pozér. True Story
Ja tomu moc nerozumiem ale ku mne sa ťahajú všetci havinovci totálne, pričom ja som viac mačací človek, ale fakt väčšina psov keď ma zbadá tak uteká za mnou, vrtia chvostíkmi, prípadne si predomňa ľahajú a ukazujú mi bruško, sestrin pes keď ma vidí ciká od radosti atď @Mayben čo majú doma toho veľkého čierneho, ten ma až príliš miluje Ten by ma najradšej ošukal a mal so mnou šteniatka
A potom som si všimla, že ľudia čo sú inak orientovaní ku mne celkom inklinujú a to je jedno či sú to lesbičky alebo gayovia, ale veľa známych kamošov mám homosexuálov a vždy som si s týmito ľuďmi veľmi rozumela.
chvíľu som mala pocit, že priťahujem iba starých ľudí, lebo sa ma snažil baliť sused dôchodca, jeden otcov kamoš, potom pár ľudí v práci (ale tak bola som jedna z mála mladých sestričiek v domove dochodcov, to bolo asi riziko povolania) a dokonca aj teraz jeden pán u nás na oddelení mi furt hovorí, že aké pekn dievča a snaží sa ma hladkať po ruke (tomu som však už povedala že si to neželám, tak hádam to pochopí)
ale keď sa začali o mňa zaujímať aj chalani môjho veku, upokojila som sa
Je to individuálne, závisí aj od šťastia na ľudí a niekedy sú ku mne milí aj ľudia rovnakého pohlavia a asi aj sympatický, no asi ako skôr kamarát iba ...no všeobecne asi prevažujú dievčatá a ženy z toho môjho dlhodobého hľadiska, čo aj buse z ničoho nič si ku mne prisadli alebo vo vlaku do kupéčka ...ja sa na ne kuknem a už som sa im nabúral do mozgu niektorím a prisadnú si alebo sadnú poblíž ...ale aj rád na ne kukám, aj vo vlaku keď sa nedíva ...ale dakedy to neodhadnem a zadívali sme sa na rovnako, len ja som zostal jak paralyzovaný a nevedel som sa ozvať
Asi len psy, inak som podľa mňa veľmi nesympatický človek. Ale keď už, tak asi ženám som sympatickejšia. Ja neviem, som odľud, čo sa moc s ľuďmi nebaví.
Deti sa na mna zavesia a musim robit babaysitting
1. Deti
2. Starší ľudia
3. Rovnaké pohlavie
4. Psy
5. Opačné pohlavie
6. Rastliny
S tymi poslednymi miestami si niesom ista, mozno to je aj opacne
Deti ma uplne miluju, furt mi kyvaju, doslova na mna zizaju, usmievaju sa na mna. Ptm asi moje deticky- rastliny a stari ludia tiez. Alebo mozno toto si najviac vsimam
Zvieratá celkovo, psíci vždy idú rovno ku mne. Kolegynin pes, ktorý nemá veľmi rád cudzích mi hneď vyskočil na kolená. Ale aj keď som prišla k niekomu, kto mal mačky, tak mi väčšinou aspoň jedna rovno vyskočila na nohy a u kamošky sa mi dala pohladkať jedna, ktorá na ľudí väčšinou syčala
Aj u známej sa jej potkanovi pri mne tiež páčilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
1. Rovnake pohlavie
2. Deti/Stari ludia
3. Psy
4. Opacne pohlavie
5. Rastliny
a ak mám dlhé šaty alebo srdiečkové slnečné, malé deti
taká disney princezná v zácviku
A potom som si všimla, že ľudia čo sú inak orientovaní ku mne celkom inklinujú a to je jedno či sú to lesbičky alebo gayovia, ale veľa známych kamošov mám homosexuálov a vždy som si s týmito ľuďmi veľmi rozumela.
Pacim sa viac zenam, kamaratim sa jednoduchsie s muzmi, starych ludi lubim velmi, ale ci aj oni mna, to neviem zovseobecnit
Ale už je vykastrovaný, takže už je to ok
A ešte starí ľudia ma majú dosť radi
ale keď sa začali o mňa zaujímať aj chalani môjho veku, upokojila som sa
Cca v tomto poradi.
1. Deti
2. Starší ľudia
3. Rovnaké pohlavie
4. Psy
5. Opačné pohlavie
6. Rastliny
S tymi poslednymi miestami si niesom ista, mozno to je aj opacne
Aj u známej sa jej potkanovi pri mne tiež páčilo