Komunikácia vo vzťahu - koľkokrát ako často ? pohľad z chalanskej a ženskej stránky?
Chcela by som počuť názor dievčat aj chalanov:
Je pre vás normálne, keď máte vzťah, že sa vám druhá polka neozve niekedy aj vyše dňa, či len párkrát za týždeň?
Viete to akceptovať? Síce ten chaln hovorí, že je to preňho normálne a neznamená to, že ma už
JJ je to podla mna normalne, ja sa mu niekedy neozvem cely den a niekedy aj on mne. Proste mame ine povinnosti. Ale viac ako den je podla mna uz vela. :letim:
tak ja si neviem predstaviť nevedieť o ňom celý deň nič pár hodín sa mi neozve a už mu domov vyvolávam či je v poriadku! ale to bude asi tým zvykom, že sme od začiatku v kontakte nonstop. ale tak bolo by mi to divné, keby o frajerovi neviem či vstal, kedy vstal, aký má program. hm, neviem. taký vzťah som nemala.
Myslím, že zatiaľ sme boli v kontakte každý deň, niekedy menej niekedy viac, kebyže sa mi jeden deň neozve, tak sa z toho o zem nehodím ale kľudnejšia by som bola, kebyže mi napíše, iba vetičku že žije, všetko ok, len má toho veľa.
Ale tak možno potrebuje viac priestoru, treba sa s ním porozprávať, toto fórum nič neporieši.
Ja si to už neviem predstaviť. My sa prezváňame počas dňa, alebo si aspoň posielame smajlíkov a citoslovcia, keď sa stretneme online
Mala som aj vzťah, že sa mi chalan neozval týždeň a vtedy som sa tvárila, že je to v pohode, lebo som to nebrala tak vážne a on už vôbec nie.
bývame spolu,takže ak sme počas dňa preč nejak sa neozývame,možno len občas smska... keď sme od seba ďaleko tak na nete každý deň,aspoň chvílu a tiež sem tam smska.... v minulom vzťahu sme sa prezváňali niekolkokrát denne či sme boli spolu (akože v meste) alebo ďalej.. asi každému vyhovuje inak.
podla toho čo čítam tak som mala extrémne divné vzťahy videli sme sa tak raz dvakrát do týždňa a pomedzi to sme boli spolu v kontakte len vtedy, keď sme sa na niečom mali dohodnúť. Prišlo mi to úplne normálne. Asi by mi bolo divné písať mu o každej činnosti čo robím. A neboli to zas ani také krátkodobé vzťahy.
tak ako nevoláme si že ahoj zlato vstala som a pod. ale tak každý deň si aspoň doobeda prezvoníme a potom večer na nete aspoň hodinu dve sa porozprávame že aký sme mali deň alebo poriešime čo treba poprípade voláme a smskujeme
Malo by to byť každý deň, ak sa ľúbite, poznám to z vlastnej skúsenosti, keď som sa prestal ozývať bývalej, nemal som už o ňu záujem a ani ona o mňa a postupne to zaniklo...
cez tyzden spolu byvame...cez vikendy ked som doma u nasich tak si tiez vecsinou aspon skypujeme.. ale kludne sa staneze den o sebe nevieme nic... mozno dvaalebo tak..
pol dňa sa neozvať pochopím ak trebars nemá čas (škola, praca...) ale ak len tak sa neozve pol dňa a nedajbože viac dní to nechápem akože my sme boli zvyknuté byť neustale v kontakte kým sme boli od seba preč. samozrejme každému to vyhovuje inak a nedá sa povedať čo je správne lenže mali by ste sa dohodnuť a spraviť kompromis. že aby sa ti ozval aspon raz za en že je ok ked už nič iné
akurát dnes som toto ja riešila so svojím priateľom, pretože my sme boli zvyknutí, že sme boli buď každý deň spolu alebo sme si aspoň volali pravidelne alebo písali, keď som bola preč
teraz máme toho obaja veľa - prácu, školu, budeme spolu fyzicky oveľa menej a keďže obaja toho máme kopec a večer sme unavení, tak spolu hovoríme oveľa menej (ale aj tak si ten čas nájdeme každý deň!) .. až to ale viedlo k tomu, že ja som mala pocit, že ja ho nezaujímam, on mal pocit, že on nezaujíma mňa, tak sme obaja trucovali a neozývali sa jeden druhému, teraz sme sa pohádali a už je všetko dobre
takže - keby sa mi viac ako deň neozve (rozumej aspoň jedna sms alebo dvojminútový hovor alebo správa na fb), tak mám pocit, že je niečo veľmi, ale veľmi zle, lebo aj keď už ledva žijeme od únavy alebo sme stráááááááááášne pohádaní, tak aj tak sa spolu bavíme každý deň
a pripájam sa k názoru spomenutému hore - keď mi začalo byť jedno, či sa mi bývalý ozval alebo nie, tak už mi bolo jedno, či ho ešte uvidím alebo nie
podla okolnosti, samozrejme. ak mam ja/ona pracu/inde hlavu, je celkom prirodzene, ze si napiseme tak max sms na dobru noc. inokedy (ak nie sme spolu) si zas piseme 15 mailov denne alebo smsky co kde vidime, posielame si fotky/veci na pinterest, co nam prislo vtipne, etc. je to rozne. ale tak my spolu byvame. ked sme spolu, obcas si piseme somariny este aj ked kadime.
vsetko to zavisi od toho, ako vazne to beriete. mna si moja stara vychovala tak, ze sa jej proste raz do dna ozvat musim, aj ked som na vyprave v bengalskej dzungli - staci jej aj sms, len sa proste nemam tvarit, ze neexistuje. ja som si na to zvykol a funguje to tak obojstrane.
Uz keby sa neozve 5 hodin bolo by mi to divne, akoze netrucovala by som, ale sme spolu vyse dvoch rokov a sme v kontakte stale od prveho dna jak sme sa vobec spoznali ani nie ze zacali chodit, neviem sme tak nauceni proste, alee v kazdom vztahu je to ine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale tak možno potrebuje viac priestoru, treba sa s ním porozprávať, toto fórum nič neporieši.
Mala som aj vzťah, že sa mi chalan neozval týždeň a vtedy som sa tvárila, že je to v pohode, lebo som to nebrala tak vážne a on už vôbec nie.
teraz máme toho obaja veľa - prácu, školu, budeme spolu fyzicky oveľa menej a keďže obaja toho máme kopec a večer sme unavení, tak spolu hovoríme oveľa menej (ale aj tak si ten čas nájdeme každý deň!) .. až to ale viedlo k tomu, že ja som mala pocit, že ja ho nezaujímam, on mal pocit, že on nezaujíma mňa, tak sme obaja trucovali a neozývali sa jeden druhému, teraz sme sa pohádali a už je všetko dobre
takže - keby sa mi viac ako deň neozve (rozumej aspoň jedna sms alebo dvojminútový hovor alebo správa na fb), tak mám pocit, že je niečo veľmi, ale veľmi zle, lebo aj keď už ledva žijeme od únavy alebo sme stráááááááááášne pohádaní, tak aj tak sa spolu bavíme každý deň
a pripájam sa k názoru spomenutému hore - keď mi začalo byť jedno, či sa mi bývalý ozval alebo nie, tak už mi bolo jedno, či ho ešte uvidím alebo nie