Je tu jeden chalan, s ktorým sme si veľmi podobný. Ja aj on máme schopnosť sa rozprávať s každým, aj s niekým takým, s kým si nikto nedokáže nájsť spoločnú debatu. Ale úplné záhadné je to, že mi dvaja spolu, sa nedokážeme rozprávať skoro o ničom. Nevieme
napríklad ja mám taký problém s konkrétnym človek len ked sme vonku,alebo ešte s niekým vonku,ked sme osamote máme vkuse o čom a ked nie tak mi aspoň po tíšku leží hlavičkou na mne.. podla mňa je komunikácia vo vzťahu jedna z najdoležitejších vecí,ale zase milujem aj tie tiché chvílky čo máme,ked si len užívame to,že sme..
nechapem....total fail..neber to v zlom ale ako mozes byt vobec s niekym kamoska alebo mat niekoho rada ked vobec so sebou nedokazete komunikovat??...ved na komunikacii sa zaklada vztah priatelstvo a pod...a co tym vobec myslis ze sa niekedy spravate ze spolu chodite??a proste ta veta:sme dobrii kamosi..a to sa da bez toho aby ste nevedeli o com kecat a rozpravat sa??
Musis sa nejako pokusit to nasilne pretrhnut, tu vasu barieru komunikacnu...lebo nic nie je horsie ake stale ticho alebo ked na nete pisete slohy a nazivo si neviete nic povedat. Rozpravajte aj o nezmysloch, prve co ta napadne a snad to pride samo. Drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Nejde mi to do hlavy.
(vlastná skúsenosť)