Ako prinútiť človeka ku komunikácii ktorý komunikáciu očividne odmieta? Ale myslím prinútiť v dobrom. Komunikácia medzi dvoma ľuďmi je myslím, že základom všetkého. Neexistoval by v takomto prípade ani problém ktorý by sa nedal vyriešiť alebo aspoň nejako
@humencan človek sa dá prinútiť. ak ťa má naozaj rada, a vysvetlíš jej, že ti vadí že ťa ignoruje, tak to pôjde, minimálne by sa mala pokúsiť obmedziť to.
ale ak je to žaneta tak SA NA ŇU UŽ KONEČNE VYJEB A NEZAKLADAJ TU O TOM STÁLE FÓRA, UŽ TO NIKOHO NEBAVÍ!!!!
Ja som raz asi týždeň komunikovala s človekom, ktorý komunikáciu so mnou odmietal. Jednoducho som sa s ním rozprávala, bolo mi jedno, či mi odpovie. Nakoniec sa ale rozhovoril, asi z ľútosti nado mnou
Niekto sa za mňa vydáva kto jej ubližuje preto si Žaneta myslí, že som to ja. A nielen ona ale okrem nej ďalších zhruba 40 ľudí s ktorými som bol zhodou okolností v kontakte. Ten kto sa za mňa vydáva musí mať o mojich kontaktoch jednoducho prehľad.
Ale viem, každý berie do úvahy len to čo mu vyhovuje. To čo mu nevyhovuje treba zatratiť resp. nebrať do úvahy. Keby som sa nebál, že sa mi to vymkne spod kontroly už by som svoje problémy riešil dávno a určite nie tu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Nepomôže ti nič ..
ale ak je to žaneta tak SA NA ŇU UŽ KONEČNE VYJEB A NEZAKLADAJ TU O TOM STÁLE FÓRA, UŽ TO NIKOHO NEBAVÍ!!!!