lol sranda téma a veľmi vtipné otázky, smajlíky perfektne použité!
a k veci, bola som raz v čechách vo volačom ale neviem ani či to bol koncentrák či čo. bola som malá. ale určite to malo niečo s náckami.
a v nemeckej no :ehm:
Bol som v Osvienčime , bolo to rozhodne sklamanie.
Čakal som od toho viac.
Možno som neempatický , ale ako vážne nič to somnou nerobilo vidieť to všetko na vlastné oči.
Jediná vec čo mala ako tak mrazivú atmosféru boli tie "sprchy"
Dalo by sa z toho spraviť miesto s dokonalou atmosférou , čo by stálo aj za 20e vstupné a zarábalo by im to královsky , ale Poliaci asi majú piči.
Ja som bol v Osviencime, Flossenbürgu a Mauthausene... Neviem co cakas, ze ti poviem, co tam bolo... Clovek si vie uvedomit, co sa dialo aj bez toho, aby to tam navstivil. Kamoska sice celu dobu plakala, kazdy to preciti inak...
@fefus napriklad nejake odlisnosti v porovnani s osviencimom alebo proste co ta nejak zaujalo ze si si to zapamatal...a sprievodcovia hovorili slovensky? asi ne
Nebol som ,ale šiel by som sa nato pozrieť i keď toho mám napozerané viac než dosť z kadejakých dokumentov ,konšpirácií atď. Možná sa tam časom vypravím ale neviem aký význam by to malo pre mňa ,asi žiadny ..
Podľa mňa keby spravili to čo ma napadlo tak by si odtial ľudia odniesli ovela hlbší zážitok a oveľa viac by si to uvedomovali + ešte by to aj zarábalo , všetci by bolo spokojní @laurikaaa môžem osrať precitlivelých hipsterov na birdzi a ich dissy
@mm47 predovšetkým aj KT má nejaké náklady, réžiu a pod. a myslíš, že keď zaplatím za vstup 20,-€, budem mať intenzívnejšie a hlbšie zážitky, ako keď zaplatím napr. len 5,- €? zaujímavý postreh...
Citala som vela knih na tuto temu a bolo dost zaujimave pre mna vidiet to realne..podla mna by mala byt navsteva aspon oswiencimu povinna, ved o kolko menej by bolo ludi co su za fasizmus apod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a k veci, bola som raz v čechách vo volačom ale neviem ani či to bol koncentrák či čo. bola som malá. ale určite to malo niečo s náckami.
a v nemeckej no :ehm:
Čakal som od toho viac.
Možno som neempatický , ale ako vážne nič to somnou nerobilo vidieť to všetko na vlastné oči.
Jediná vec čo mala ako tak mrazivú atmosféru boli tie "sprchy"
Dalo by sa z toho spraviť miesto s dokonalou atmosférou , čo by stálo aj za 20e vstupné a zarábalo by im to královsky , ale Poliaci asi majú piči.
@5 ...lebo každý deň trpia milióny nečloveckých osôb v rovnakých alebo horších podmienkach a ľudia sú k tomu úplne ľahostajní, blablabla atď....
@7 ani si nepamätám, či som tam vôbec bola s rodičmi, ani kedy to asi bolo, takže nie, nenapadlo mi to .
To si bola v Trnave na futbale.
@mm47 myslím, že to nie je niečo, na čom by sa malo ryžovať...
Podľa mňa keby spravili to čo ma napadlo tak by si odtial ľudia odniesli ovela hlbší zážitok a oveľa viac by si to uvedomovali + ešte by to aj zarábalo , všetci by bolo spokojní
@laurikaaa môžem osrať precitlivelých hipsterov na birdzi a ich dissy
A povinné by to royhodne nemalo byť , nerobme z toho väčšie haló akým to je