@grapfruit z hladiska tyrania, je to stale to iste (pochybujem, ze si niekto rozpraval o stresnej krytine v koncentraku). Ale to tyranie je rozdielne od toho kto "prevadzkuje" tabor.
Musí niekde nájsť vzor pre svoje budúce názory, nie?
Chalanisko chce vedieť ako sa všeobecne pozeráte, resp. aký postoj zastávate k takému celosvetovému spoločenskému konfliktu akým bola 2. svetová vojna a s ňou spojený holokaust, vznik konc.táborov. To je všetko, čo chce. Seminárku, referát, či projekt podľa vašich názorov napíše asi ťažko, ale už tu boli diskusie aj na oveľa sprostejšie témy a prispievali ste do nich. Tak v čom je problém?
@Kurope poznal som ludi,kery hovorili,ze kazdy zid by si to zasluzil....a v okoli poznam aj takych,kery surovo mlatia niekoho kdo im neda peniaze...tzv nacisti
@Kurope no lenze ked tam stoji co si mislite o koncentrakoch a o 2 sv. vojne tak asi napisem nazor...a uz po precitani je jasne ze chcem nazor aj na ludi....no nic...us to aj tak skoro mam
@Grapfruit (btw. správne sa to píše Grapefruit - takže máš 11 rokov! ale to predsa nevadí) Ale drzo si reagoval v komentári @44 na druhých. musíš na nich pekne - oni sú mnohí práve v puberte.
@Grapfruit - toto mi už nedalo fakt .. "a v okoli poznam aj takych,kery surovo mlatia niekoho kdo im neda peniaze...tzv nacisti" prepáč ale čo je vela to je vela
A keď povieš "koncentráky" mňa napríklad napadnú aj ruské gulagy...
@Stage fakt ja som si tento nick spravil ked som mal 12 a odvtedy som tak aj na keci,icq,yahho a podobne..ale mal som mat nick g-RAPfruit len mi to birdz nezobral koli znamienku -...
To sa mi najviac lubi, ked nejaky chalan alebo baba vekom 12- zalozia nieco, a kazdy do nich zacne potom pi*ovat Som zvedavy ake rozumy ste vy potili v 12 rokoch. A toto je navyse spoko tema, ziadna chujovina. Degesi.
Hh,ešte že ma poznáš, inak by to tvoje posledné tvrdenie bolo trošku od veci prečo by mi malo robiť problém do očí niekomu povedať, že ma napadli gulagy?
@Tryptaminedream@66 Neboj to prebehne tak rýchlo, že sa ani nennazdáš. Tuto Grapfruit bude mať 33, ty 43 a ja 55 a všetci okrem mňa tu už budete mať nadhľad. Len bude potom treba birdz preradiť do skupiny "portál na celý život, portál pre celú rodinu".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
@kurope to bolo komu ?
Kazdopadne, vzdy sa hovori o vojne v negativnom slova zmysle. Avsak z hladiska vedy a vyskumu bola druha svetova a studena vojna velkym pozitivom.
Koncentracne tabory ake? Nacisticke, ruske, britske...?
Mimochodom seminarka? 11-rocny na VS?
V tom prípade sa radšej pozri na :
» referaty.atlas.sk/prakticke-pomoc...
alebo o koncentrákoch
» www.viahistoria.sk/sablona.php?del...
Chalanisko chce vedieť ako sa všeobecne pozeráte, resp. aký postoj zastávate k takému celosvetovému spoločenskému konfliktu akým bola 2. svetová vojna a s ňou spojený holokaust, vznik konc.táborov. To je všetko, čo chce. Seminárku, referát, či projekt podľa vašich názorov napíše asi ťažko, ale už tu boli diskusie aj na oveľa sprostejšie témy a prispievali ste do nich. Tak v čom je problém?
@stage neni problem len rad rypem (v zlej nalade) ak sa da
@Grapfruit @44 ja sa ťa tu zastávam a ty? nebuď drzý!
Nepochybne o tom absolútne nič nevieš, hlavne, že v albume ti trčia protifašistické obrázky.
A keď povieš "koncentráky" mňa napríklad napadnú aj ruské gulagy...
Mám v piči...
Hh,ešte že ma poznáš, inak by to tvoje posledné tvrdenie bolo trošku od veci prečo by mi malo robiť problém do očí niekomu povedať, že ma napadli gulagy?