a k téme: nie som veľký návštevník koncertov, ale predsa len by som ich mala problém vymenovať, to sa nedá. na prvom som bola v 16ich - Skatalites, tu v BA. najväčší bol asi pred rokom a pol - Viedeň - Irie Revoltes, Guadalajara a SKA-P
Tak si to tam uži, a zisti aké je to byť na koncerte, a keď už budeš trošku ostrieľaná, tak aj mňa na nejaký vezmi, tiež už by som na nejaký chcel ísť..
@walrus srandu si robím už rok a pol organizujem koncerty, každý víkend nejaké obehnem, keď nepracujem, aspoň sa tam idem pozrieť. od takých 15stich som na koncertoch varená-pečená
@transplantovana a ja že možno organizuje a navštevuje festy a v menšom nejaké premietania, diskusie a vinyl party.....mohlo mi dojsť, že koncertov je podstatne viac a aj keby nie, musela by to byť veľmi divná náhoda ....hlúpučká som
Ak také klubové miestnych/nemiestnych kapiel, tak tie nespočítam
Ak také tie halové/klubové väčšinou zahraničných interprétov, na ktoré som si kupovala cez ticketportal lístok, tak ani tie sa mi nechce počítať (ale drvivá väčšina sa nachádza v albume tunak na birdzi, keby niekoho zaujímalo
Ale spomeniem ten najgeniálnejší Amorphis (+ Before The Dawn, Amoral) v Zlíne a hned za nimi Paganfest 2010 v Blave. Prípadne za zmienku by stáli aj Simple Plan v Prahe ešte ked som bola trocha inak hudobne orientovaná
Ale všetky na ktorých som bola, boli geniálne Ja koncertami žijem
A teraz vážne.. možno to bude znieť divne, ale dostal som lístky na Expres festival, tak som sa tam bol kuknúť ( najebať ). Mika som počul len z diaľky, krížom cez celé Zlaté Piesky, ale aj tak som ešte nič horšie a falošnejšie okrem Zuzky Smatanovej nepočul..
ja mam na koncerty smolu. uz som sice bola na mnohych, ale to boli vacsinou slovenske kapely. velmi som chcela ist na metallicu, no nevysiel datum. chcela som ist na U2 do chorzowa, tiez mi to nevyslo. naposledy som chcela ist na eltona johna do kosic, no prave v tom case som prijimackovala v banskej bystrici.
Zatiaľ som bola len na Horkýžoch, v mojich mladších dobách (myslí sa pod desať rokov) Desmoďáci, teraz som veľmi chcela ísť na 30STM, MUSE, Billyho Talenta, Serja atp, a ujo mi doniesol nahrávky z Tarje Takže som šťastná ako veverica A inak, keď je u nás nejaký ten koncert, tak tam pálim hneď Ak to nie je Bezdeda a jeho prasknuté struny
bol som na koncertoch to je jasne. najviac chodim na punkove. naposledy som bol na Načo Názov a minuly vikend som bol na Ľadová fest, tam boli tiez super skupiny
taaakže v BA som bola na The 69 eyes, vo Viedni som bola 2krát na HIMe a raz na PoisonBlacku a okrem toho jedine slovenské kapely (a tých už bolo také kvantum, že sa nejdem rozpisovať , najčastejšie však moja srdcovečka GoodBye Lenin... aktuálne pevne dúfam, že sa mi v septembri podarí absolvovať koncert The Bridgeheads
aale koho by som najviac brala,potriedene..IneKafe,The Strokes,The Fratellis,Muse,The Libertines,Enter Shikari,The Exploited,The Horrors,Disco Ensemble,Ramones,Sex Pistols..aa este raz Subways!!
bola som raz na Desmod...to som bola ešte mladá a hudobne nevzdelaná...za svoj prvý oficiálny super koncert považujem Gipsy Kings a predkapelu Cigánski diabli, mám rada aj koncerty vo filharmónii tam som bola na Bartholdiho a Dvořáka a potom na Smetanu
tiež mám rada také tie klubové koncerty....či už to je niečo z alternatívy a indie, alebo sa tvárim, že rozumiem progresiv metalu na kamarátovom koncerte
ja som nebola zatial na ziadnom nejakom mega koncerte nejakej este megaväcsej hviezdy a tak by som asi sle na hocijaky .........ale najradsej By som sla Na MUSE to jednoznacne a to hocikde,,,,,(keby sa dalo)a potom urcite na U2 a Cold Play, a Damien Rice, Snow Patrol, na toho ties aj na Cat Power ci Priscila Ahn, alea aj na Gven Stefani,,, ale ako vravim vidiet aspon raz Guns N Roses a mozem zomriet DD (obrazne povedane)
tak u nás v meste toho veľa nie je,ale bola som na Horkýže Slíže a bola velká pecka.. v Rimavskej Sobote, kde bývam, fakt nie je velmi z čoho vyberať... inak by som strašne chcela ísť na koncík Avril Lavigne.... môjho najväčšieho vzoru...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
(ďalšie tri dni bol môj krk výrazne obmedzený v pohyblivosti
a k téme: nie som veľký návštevník koncertov, ale predsa len by som ich mala problém vymenovať, to sa nedá. na prvom som bola v 16ich - Skatalites, tu v BA. najväčší bol asi pred rokom a pol - Viedeň - Irie Revoltes, Guadalajara a SKA-P
Tak si to tam uži, a zisti aké je to byť na koncerte, a keď už budeš trošku ostrieľaná, tak aj mňa na nejaký vezmi, tiež už by som na nejaký chcel ísť..
Green Day - Praha
Pink - Praha
A ešte sa chystám v Novembri do Rakúska na Lady GaGa
Ak také klubové miestnych/nemiestnych kapiel, tak tie nespočítam
Ak také tie halové/klubové väčšinou zahraničných interprétov, na ktoré som si kupovala cez ticketportal lístok, tak ani tie sa mi nechce počítať (ale drvivá väčšina sa nachádza v albume tunak na birdzi, keby niekoho zaujímalo
Ale spomeniem ten najgeniálnejší Amorphis (+ Before The Dawn, Amoral) v Zlíne a hned za nimi Paganfest 2010 v Blave. Prípadne za zmienku by stáli aj Simple Plan v Prahe ešte ked som bola trocha inak hudobne orientovaná
Ale všetky na ktorých som bola, boli geniálne Ja koncertami žijem
Shining - snv
Negura Bunget - snv
Dark fortress - snv
Deicide - ba
Vader - ba
Samael - ba
Devian - ba
Zonaria - ba
Artisian - ba
Cradle of Filth - ba
Moonspell - ba
Turisas - ba
Dead Shape Figure - ba
Hammerfall - brezno
Sanaton - brezno
Bloodbound - brezno
Kabat - zv
Konflikt - ka
Mäso - ka
Brainscan - ka, dolny badin
Zive kvety - bb, vrbove
Slobodna europa - vrbove
Karpatske chrbaty - vrbove
Vrbovsky vitazy - vrbove
Ine kafe - ka
Slavigrom - bb
Temnozor - bb
Nahodni znami - ka
a este vela dalsich, kto si to ma vsetko pamatat?
No jasné, Miko je môj idol !
A teraz vážne.. možno to bude znieť divne, ale dostal som lístky na Expres festival, tak som sa tam bol kuknúť ( najebať ). Mika som počul len z diaľky, krížom cez celé Zlaté Piesky, ale aj tak som ešte nič horšie a falošnejšie okrem Zuzky Smatanovej nepočul..
Yní víkend
Wlesefest v Martine
Sonata Arctica v KE
no skusim si zaspominat..
prvy The Sounds,Fall Out Boy vo Viedni..a potom to uz len tak islo..hlavne tie slovenske..a festivaly?Zakovic,Zimny Zakovic,Ma3oshka,Grape..
aspon jednu z tychto!
Čo sa týka tých menších klubových koncertov, tak to som bola iba na Punkreas a na koncert spolužiakovej kapely ..
Potom menšie festivaly a príležitostné vystúpenia kapiel v KE..( najčastejšie Good Fancy )
Najvačší zážitok mám ale z Pohody a z koncertu Erosa Ramazzottiho
tiež mám rada také tie klubové koncerty....či už to je niečo z alternatívy a indie, alebo sa tvárim, že rozumiem progresiv metalu na kamarátovom koncerte
najväčšie koncertné zážitky boli ale na Pohode!!
@sabnacke Sonata! Ja som zrovna v ten deň musela mať stužkovú