Caute, uz som tu pisala nieco o koncerte kapely Snovonne a chcela by som vediet, v akych kluboch, baroch..by ste ich uvitali..najlepsie keby mali web stranku a ja sa majitelom cez mail ozvem!!!
3. ja som tam bola len parkrat na nejakych koncertoch, nechodievala som tam pravidelne..diskoteky nie su pre mna fuuuuuuj hehe
takze ani ty nevies kedy to otvoria??
A inak nemyslim koncerty len v NR ale v podstate na celom zapadnom Slovensku...alebo v okoli NR co ja viem do 100km..taka BB..tam kde pocuvaju SNOVONNE
@5 nepoznáš to, ale kedže to niekto napísal na birdz tak by si ich uvítala v BA ? Ani nevieš čo je to za štýl, ani si nikdy o nich nepočula, (a prepáč @Evina57 ) a možno o nich nikdy ani počuť nebudeš tak by som sa na to pozrel, ako tak pojdeš na koncert
ja nemam nic proti ziadnej hudbe a dobru chudbu len uvitam. sice neviem, co su zac -stylovo- ale to sa da celkom lahko zistit, nemyslis? ak by boli otrasni, jasne, ze nepojdem. ale ak nie, s radostou..
Punková veselica; vystupia: Poďme do práce (Po), No future(MI), Čo koho do toho(VT), PARANoiYA(HE), v Strážskom 16. januára 2009 v park pube vstup 2,5 eur.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ešte sa zvykne koncertovať v Šenku, ale tam je dosť malá miestnosť (teda aspoň mne z toho strašne dunelo v ušiach)
takze ani ty nevies kedy to otvoria??
A inak nemyslim koncerty len v NR ale v podstate na celom zapadnom Slovensku...alebo v okoli NR co ja viem do 100km..taka BB..tam kde pocuvaju SNOVONNE
no nechceli by prist aj do BA?
v debrecene maju byt v aprili len nemam s kym ist =D
ja nemam nic proti ziadnej hudbe a dobru chudbu len uvitam. sice neviem, co su zac -stylovo- ale to sa da celkom lahko zistit, nemyslis? ak by boli otrasni, jasne, ze nepojdem. ale ak nie, s radostou..