Chodievala som niekedy ale na tej jazdiarni sa menili majitelia a ten kolektiv uz nie je vo byval.Chodila som na ZemplinskuSiravu je tam viac jazdiarni.K tym chalanom,to nie je pravda ze nejazdia nas tam bolo asi 16 stalych ludi s toho 9 chalanov
Weeman- ja moc kone po dkapotov nemusim akoze pacia sa mi auta ale ja radsej zvierata
Adush385- No napriklad ja jazdim VOLTIZ ak ti to nieco hovori lebo vela ludom nie..... teraz momentalne Nejazdim nemozem som po operacii kolena iejak mi nevisiel odskok a uz bolo! No ja asi poznam ze u nas 75% chalanov jazdi a 25% bab! Napriklad ak vies kde su TOPOLCIANKY to je pri ZM tak tam ja NARODNY ZREPCIN tam jazdim ja ale tu je toho dost!
Noo aj ja som chcel ist na parkur ale unas v NZ to je tak ze maju svojich ludi na parkur takze sa tu neda nikde jazdit! Ale tak unas tiez jazdia parkur a tam len chalani su a ani jedna baba
hmm asi som tu jedina co ma vlastneho kona... a k tym chalanom.. mam dva vlastne kone a druheho mam pre frajera on je konmi natolko uchvateny ze so mnou stale jazdi..a paci sa mu to je v tom vsetko co potrebuje... adrenalin...atd..
@Menesi ne nejsi sama napríklad len okrem mňa je tu ešte XY ľudí ktorí majú vlastné kone...
Vystriedala som už desiatky rančov a ešte viac koní väčšinou som si kone prenajámala... no nakoniec som si kúpila vlastného-8 ročného anglickeho plnokrvíka...moje zlatíčk
A k tým disciplínam... u mňa to neni žiadna vyhráva len rekreácia ...najlepšie je zobrať koňa na prechádzku do lesa jazdila som parkur možno pol roka? Western o trošku dlhšie ale už nikdy viac... nie je nič nad to ísť niekam ďaleko, tam zložiť koňa, nechať ho nech sa pekne pasie a nič nerobiť...
Hm @Adush385 to že nejazdia chalani niekde pri tebe neznamená že nejazdia vôbec ...poznám dosť chalanov ktorí jazdia či už parkur alebo len rekreačne...a stačí sa pozrieť napríklad do ČR na ich reprezentáciu...Aleš Opatrný alebo Jiří Papoušek..zase muži
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a dalnice su krvave,
hlavne ze som s Turej
za 20 minut v Trnave.
horkize
Adush385- No napriklad ja jazdim VOLTIZ ak ti to nieco hovori lebo vela ludom nie..... teraz momentalne Nejazdim nemozem som po operacii kolena iejak mi nevisiel odskok a uz bolo! No ja asi poznam ze u nas 75% chalanov jazdi a 25% bab! Napriklad ak vies kde su TOPOLCIANKY to je pri ZM tak tam ja NARODNY ZREPCIN tam jazdim ja ale tu je toho dost!
no ale parkur mno asi kvoli tomu tam neni vela chalanov
jasne..pozname jurgo.. este stale necvicis??kedy ti to koleno operovali,uz je to dost dlho ne?
ale neosieraj ze baby v NZ Topolcianky nejazdia parkur...!!!jazdia!!!
Vystriedala som už desiatky rančov a ešte viac koní väčšinou som si kone prenajámala... no nakoniec som si kúpila vlastného-8 ročného anglickeho plnokrvíka...moje zlatíčk
A k tým disciplínam... u mňa to neni žiadna vyhráva len rekreácia ...najlepšie je zobrať koňa na prechádzku do lesa jazdila som parkur možno pol roka? Western o trošku dlhšie ale už nikdy viac... nie je nič nad to ísť niekam ďaleko, tam zložiť koňa, nechať ho nech sa pekne pasie a nič nerobiť...
Hm @Adush385 to že nejazdia chalani niekde pri tebe neznamená že nejazdia vôbec ...poznám dosť chalanov ktorí jazdia či už parkur alebo len rekreačne...a stačí sa pozrieť napríklad do ČR na ich reprezentáciu...Aleš Opatrný alebo Jiří Papoušek..zase muži