Caute.... poprosim Vas aby ste sem davali skutocne hudbu do auta podla mojho vkusu ,to znamena energicka ,flyback,funnky a hlavne aby mala skutocny basssss.hladal som ju uz tu vo starsich forach, ale boli tam stare pesnicky a nie moj vkus takze ak som sa
neviem prečo chceš práve do auta ale púšťanie z auta muziku na plné gule len aby to všetci počuli a robenie sa že som boss ulice je fest trápne. - to len tak keby si sa chcel pokusiť; a extremne trápne je také prezentovanie rapu, pretože metalovú pesničku som ešte takýmto štýlom nepočul (to ma privádza, že inteligentní ľudia naozaj počúvajú metal Tým zase nemyslím, že nik iný nie je inteligentní ale tí čo ho počúvajú sú kľudnejší a milší.
@poke taký jeden 2 metrový kokotko z môjho mesta chodí stále na fialovom focuse combi (asi okolo 2003) , vždy má stiahnuté okienko a počúva na plné gule RAP ...ešte sa mu aj bzučí auto keď to má veľmi nahlas
Metal je najlepší do auta a úplne najlepší je symphonic power metal
@colt1911 tiež si myslím! ale po pravde ešte som nevidel aby niekto takto počúval metál, len rap. Ako nechcem súdiť podľa hudobného vkusu ale podľa okolia zistujem že tí čo počúvajú metál sú slušnejší, nezachádzajú do ecxtrémov a sú zábavnejší a kľudnejší za to tí, čo počúvaju rap a pod sračky sú demntní a kuria, drogujú, pijú lebo nevedia čo so sebou... nič by na tom nebolo keby si nepúštali t demntnú hudbu na cleú ulicu, pretože oni sú "vyvolení"
@18 na margo. podobná skúsenosť. človek ide po ulicu. skrz mesto a típek na škodovke okná otvorené rap... 315 nadávok v jednej skladbe. trieska to duní to. a mladé čúzy sa za tým otáčajú.
@poke pocuvam, rap, hip hop a v zivote by som si nepustil hudbu v aute tak nahlas aby som bol stredobod pozornosti, skor naopak mam radsej ked je hudba v aute skor len ako doplnok a tichsie, nenervuje to cloveka tolko k agresivnej jazde. tiez si nemyslim ze som koli hudbe sprosty, a uz vobec nikdy som nedrogoval, ani nefajcim a vypijem si dva raz do roka. a poznam vela takych ludi ako ja. samozrejme su aj taki trapkovia co to robia ako si pisal. no ja nemienim pocuvat metal a rock a ine ked sa mi to vobec nepaci skor naopak hnusi a ked to pocujem skor som z toho tak vnutorne nervozny. ina hudba mi nevadi, metal hej. a osobne by som si nedovolil ludi inteligencne porovnavat na zaklade pocuvanej hudby ako ty. a vobec nie ked mas len 14 o zivote vies prt a ani si nic v zivote este nemohol dokazat. takze ta poprosim aby si neskatulkoval ludi.
@djdaniels vôbec som neskatuloval ludi a vôbec som nepovedal že vsetcu ludia počuvajuci metal sú múdry a tí čo ho nepicuvaju su hlupy.a vobec som ťa nechcoel presvedcit o inom hudobnom style. Je vedecko vedecký dokazane že ľudia pocuvajuci metal sú kludnejsi a ja to mozem len potvrdit a nehovorim že je za to rap dem pentny. p.s do môjho zivota je ti prd a podľa veku nemôžeš určiť čo som v živote dokázal.
@poke vyskumy tiez niesu 100%. neviem ci si skutocne tak kludny ako prezentujes. podla mna ani moc nie len si to nahovaras(moj nazor). ak dokazes nazvat iny styl hudby ktory neuznavas dementnym a jeho priaznivcov tiez tak ti skratka verit nemozem ze si kludas. okrem toho poznam aj ja poznam ludi a zrovna pocuvaju metal a su mimoriadne agresivny, a nervaci. ale aby si nepovedal ze som zaujaty tak spomeniem ze poznam aj ludi s metalom uplnych kludasov. takze ja si myslim ze nejde v tom spravani o hudbu ale skor o cloveka, povahu celkove jeho zivotne pomery, okolie v ktorom sa pohybuje a pod. takze ja uz len tolko k tvojmu prispevku. dalej je pre mna pod moju uroven s tebou sa tu hadat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
kus starsia ale ako priklad ukazkova...
alebo
www.youtube.com/watch?v=Yd60nI4sa9A
Aj by som poradil, ale takéto nepočúvam.
» vimeo.com/39051473...
Metal je najlepší do auta a úplne najlepší je symphonic power metal
rudimental-feel the love
8)