dnes som si už definitívne povedala, že si deaktivujem ten debilný účet na facebooku a to NATRVALO!!!(spravila som to asi pred 5 minútami ) a som na seba hrdá.....máte aj vy taký pocit (samozrejme len tí ktorí tam náhodou ste zaregistrovaní), že faceboo
ja som tam prihlásená, ale nechodím tam často, len keď tam je prihlásený kamoš z Kanady a to nie je často, lebo väčšinou komunikujeme cez Skype alebo maily, takže nerátam, že som tam aj vôbec prihlásená...
ja som to tak už spravila asi 5 krát..a znovu som si ho musela vytvoriť, pretože iný kontakt na ľudí čo potrebujem okrem fcb sa zohnať ani nedá...a je mi to už jedno, trávim tam minimum času...
Podľa mňa treba vedieť fb proste len rozumne využívať... napríklad na rýchle zistenie potrebných vecí do školy, keď nevieš, kto to či ono vie, tak sa spýtaš hromadne. A netreba tam mať fúru zbytočných ľudí a nebude dôvod na to nadávať
Ked tam nemáš kadekoho zbytočného a nespamuju ti tam kadejaké trubky že idu žrat jahody s ananasom, a že strašne miluju svoju lásočku krásnu užasnu s ktorou dnes boli v kine, alebo že ich už nebaví tento vyjebaný život, tak je to celkom v pohode, ale zase žere to skurvene čas, sadneš tam a pol dna v piči :/
doba ked bolo cool a undergroundove nebyt na facebooku je uz prec facebook nieje zly, len ludia su sprosty, ten spam sa tam nebere len tak znicoho nic, ja tam napr ziadny spam nemam
nechápem čo stále riešite...mne FB vyhovuje. Netrávim tam celé dni a vždy ked niečo potrebujem vedieť tak sa to tam dozviem. Keby som nemala FB neviem ako by som sa skontaktovala s toľkými ľudmi..je fajn ich mať takto pokope. Ak používaš FB rozumne nevidím dôvod načo ho rušiť. A ja tam taktiež nemám žiadne spamy...
Ja by som si ho vymazal tiež, keby to malo zmysel. Ale účet sa nikdy nedá CELKOM vymazať, rovnako tak žiadna fotka, NIČ, všetko tam zostáva... všetko tam o mne je, na akých stránkach (okrem F som bol, ako dlho som tam bol, akú mám IP, kde bývam, ako sa volá sesternica matky vnuka bratranca z trinásteho kolena... keby to ide celkom zmazať, už ma tam nevidno....
náhodou je FB super, dozviem sa čo potrebujem, hromadne oznámym ľudom že bude akcia a viem zaručene, že mi odpovedia..ešte aj keď sme sme všetci v riťkárovciach tak sa dorozumieme..nikto nikoho nenúti pridávt sa do skupín a pridávať si milión neznámych ľudí.
ja som tiez zmazal ...a bolo mi fajn ale situcia ma prinuti ho aktivovat kedze spoluziakom z vs osm daval len ten kontakt a posielame si veci do skoly a tak komplikovane ale esste stale som ho neaktivoval ----moje studium utrpi
niekedy by som chcel aj ja, ale absolútne si to nemôžem dovoliť, keďže som plne zamestnaný študent a školské veci sa dnes vybavujú už skoro vždy len cez Facebook
@hluzar ale nie neprežívam to, len som celkovo diskusiu o fb chcela obaliť niečím iným a prišlo mi celkom vhod, že som odtiaľ odišla, tak som to k tomu pripísala ako bonus
Mne to raz pretieklo cez hlavu celé ako to je, tak som išla preč. A za dva týždne som bola nútená sa tam vrátiť, lebo učiteľky od nás tam dávali materiály do školy a celé sa to tam vlastne točilo okolo školy, maturity a tak. V lete som to zas potrebovala na dohadovanie s kamarátmi, keďže telefón je nepraktický a teraz sa to zas točí okolo školy a okolo komunikácie s domovinou
Ale ako povedala @mielikki , treba to vedieť rozumne využívať.
Ja na FB chodím koly spolužiakom aby som sa mohla informovať o škole pretože taký veľký paušál zas nemám a oni nikde inde ako na FB nepáchnu inak mám FB dosť hlboko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Podľa mňa treba vedieť fb proste len rozumne využívať... napríklad na rýchle zistenie potrebných vecí do školy, keď nevieš, kto to či ono vie, tak sa spýtaš hromadne. A netreba tam mať fúru zbytočných ľudí a nebude dôvod na to nadávať
A ešte tam mám pár ľudí zo zahraničia, ktorí tu takisto nie sú. Ale hej, lezie mi už Facebook na nervy.
Ale ved nevadi, ked tam mam ucet, ved aj tak tam takmer vobec nechodim. Akoby som ho ani nemala.
Len mi vadi, ze je to vyhladatelne v googli.
Ale že by som si rušila účet?
Neviem prečo by soms i ho mala rušiť, aj keby som tam už nikdy nemala ísť.
kiezby aj ja mam taku pevnu volu co sa tohoto portalu tyka...iba zere cas a iba sa tam zbytocne naserem :/
Ale ako povedala @mielikki , treba to vedieť rozumne využívať.