zdravim, pls pomozete mi v tomto. Ze mam wifi router, notebook. do routera som pripojil sietovy kabel (zdroj, odkial mam net), a druhym sietovym som prepojil PC s routeroom. po pripojeni a spusteny prehliadaca by sa mal ukazat konfiguracia routera. ale ne
tak sama sa ti konfiguracia routera nezobrazi, do prehliadaca zadaj ip adresu routera, obvykle to je 192.168.1.1 ale moze byt ina, staci sa pozriet v sietovych nastaveniach tam ta ip je...
@passko Musíš naťukať IPčku routera do prehliadača ... Potom sa ti zobrazí užívateľské rozhranie , kde sa ťa najprv asi opýta na meno užívateľa a heslo ... Zadáš údaje a potom už môžeš nastavovať
@moonbeam@77hanes77 ak myslite priamo kde sa zadava adresa stranky a tam mam zadat ip adresu skusal som a jedine co mi zobrazilo ze ma dlhu odozvu takze nic
@77hanes77 tak to neni dobre. ale nekde sem cital ze ip pripojenia cez to Wifi router a ip router ma byt rovnaka ale ja ju nemam rovnaku a nvm si ju zmenit kedze mi to PC nechce zobrat
@moonbeam co sa tyka ip adresy je to uz vyriesene, dosel som na to.. akoze do prehliadaca treba dat ip adresu som daval ale taku ktora je napisana zospodu routera.. kukol som ip pripojenia routera k Pc a bol inakci tak som zadal ten druhy slo to. narazil som na druhy problem.ale nvm ci je to problem prihlasovacich udajoch abo pripojeniaa.. akoze po zadani ip adrresy zadam prihlasovacie udaje routera potom dam nastavenie LAN a tak pyta prihalsovacie udaje od internetoveho operatora. tak tam
@passko ak ti nefunguje IPčka 192.168.1.1, tak pozri na nálepku na spodnej strane routera a tam by mala byť napísaná, niečo ako "LAN IP:" a za tým tie čísla, tak tie zadaj. určite si to vypýta prihlasovacie meno a heslo, tak ak si nič nemenil (čo asi nie), tak by si tam mal zadať to čo je tiež na tej nálepke (login a password, obvykle to býva defaultne "admin" a "admin").
@midnight toto je vyriesenie praveze ta ip adresa co co bola naspodku routera nejsla tak sem dal ip adresu pripojenia routera ked som ho pripojil k PC.. potom som zadal to ostatok co tam bolo s tym admin a heslem... mam problem s tym druhymi prihlasovacimi udajmi od internetoveho operatora. to si musim overit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@77hanes77 tak to neni dobre. ale nekde sem cital ze ip pripojenia cez to Wifi router a ip router ma byt rovnaka ale ja ju nemam rovnaku a nvm si ju zmenit kedze mi to PC nechce zobrat
takto to vyzera u mna: