juj velmi dlho vam to budem vysvetlovat s byvalym s ktorym sme sa rozisli skoro pred rokom sme zostali kamarati....vcera mi jeho terajsia frajerka napisala, ze som stredobodom ich hadok a ze ho prinuti aby ma poslal do p......(kamaratke pritom napisala
dost odveci, zenska asi raidna furia... co mu ma co pindat do toho s kym sa chce priatelit? a chlap tiez dobre bezcharakterny ze si od nej takto necha skakat po hlave... kolko maju rokov by ma zajimalo, nepovies?
@9 ziarli na mlade maso a vidi v tebe potencionalne nebezpecenstv povznes sa nad to, a hlavne nad nu, viac ju vytoci ked na nu budes hadzat pohrdave pohlady ako ked sa budes z toho trapit..
No situacia toho chalana nebola jednoducha.Dalej nepozname vsetky fakty a samozrejme by bolo potrebne aj vediet ako a v com konkretne sa hadali v suvislosti s tebou.Sucitim s tebou ale nedokazem objektivne povedat ci spravil ten chalan chybu alebo nie.Toto su presne tie zapeklite situacie v ktorych sa nevyzna ani boh a pritom by bolo tak jednoduche sadnut si na kavicku a v klude vsetko prebrat.To uz ale asi nie je nas styl
nenavidim takych ludi co sudia podla inych ludi..niekto povie ze si pica a dalsich 10 ludi si povie tiez ze si pica iba tak lebo to povedala nejaka skutocna pica ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov