Určite ste všetci videli film Titanic. Aj ja xkrát. A tak som sa zamýšľala nad tou poslednou scénou vo filme, kde Rose v bielych šatách vystupuje po schodoch ku Jackovi. Čo to akože má symbolizovať? Že už zomrela a tam sa stretla s tými ľuďmi z Titanicu??
@grietusha mňa to napadlo, že zomrela, lebo bola oblečená v bielom... a mladé dievčatá pochovávajú v bielom odeve... a ona asi chcela odísť na Titanic v tom veku, v akom ho zažila... ale to je špekulácia moja
Hm, mne to príde tak, že umrela. A môj predpoklad je ten, že sa proste na ten Titanic vrátila mladá, lebo taká bola naposledy s Jackom. Ale to len môj názor
Každopádne, som veľmi zvedavá na 3D verziu, čo príde o chvíľu do kín
inak je to zaujimave celkom lebo ked si precitate scenar k Titanicu a najdete si tam presnu scenu tak v scenari je popisana takto: We PAN OFF the last picture to Rose herself, warm in her bunk. A profile
shot. She is very still. She could be sleeping, or maybe something else.
ak sa dobre pametam,tak hlavna predstavitelka vyrozpravala svoj životny pribeh z titanicu. to bola ta starenka ktora sa preniesla dej do čias ked sa Titanic vydal na svoju osudnu plavbu. a ak som dobre vnimal ten koniec,tak vlastne to čo sa odohravalo na tich schodoch sa snilo myslim tej starenke (zaroven hlavnej hrdinke). ja si to asi musim ten koniec pustit. lebo ma napada ešte jedna suvislost,ked ta už starenka sa postavi na okraj prieskumnej lode kde hovorila svoj pribeh, vytiahla z vrecka ten diamant hodila do vody a v tom zavrela oči a predstavovala si ako by to bolo keby sa nič nebolo stalo. no. dali ste mi chrobaka do hlavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
inak, čo iné vás napadlo, že mal znamenať ten koniec?
Nekazte mi ju uvahami, ci len snivala, alebo naozaj zomrela.
vždy som to vnímala ta, že sníva.
inak mne sa paci aj celko alternativny koniec Titanicu a to, ze zistia, ze ona ten nahrdlenik cely cas mala
Hm, mne to príde tak, že umrela. A môj predpoklad je ten, že sa proste na ten Titanic vrátila mladá, lebo taká bola naposledy s Jackom. Ale to len môj názor
Každopádne, som veľmi zvedavá na 3D verziu, čo príde o chvíľu do kín
A Jack nezomrel!!!!!!!!
neviem, mne tá scéna príde krajšia pri predstave, že sníva. ňäh, toto špekulatívne fórum si už neotvorím lebo @9
CHápeš, to je alternatívny šťastný koniec ..
Jej nesplnené želanie ..
Ale aj to že je tiež dobré ..
shot. She is very still. She could be sleeping, or maybe something else.