to čo je za otázku? mne je úplne jedno či kamarát/ka podporuje politicke nazory alebo nie, je mi jedno aké ma vierovyznanie alebo či je ateista
V živote som sa na tieto témy nejako zvlášť nepýtala a kamarátstvo je o inom ako o nejakých presvedčeniach.
a keď niekto z mojej rodiny ich podporuje, tak si zmením priezvisko a prestanem sa s nimi do smrti baviť? nie, každý človek má svoje dôvody na to, že v niečo verí a niekoho podporuje.. veľa z nich to robí pre osobný prospech
ľudí vo všeobecnosti posudzujem podľa toho, ako sa správajú ku mne
nie, ale minimalne by sme sa urcite podpichovali. ale neviem preco by som sa kamosila s niekym kto podporuje fica moji kamosi su celkom inteligentni : D
nie, mam par kamaratov, s ktorymi sa v politickom nazore nezhodujem, ale proste nebavim sa s kamaratmi o politike, moje politicke presvedcenie sa prejavuje iba v case volieb a mimo to to nijak neriesim.
ono, ak niekto podporuje Fica, a nie preto ze ma cervenu kravatu ale preto, ze sa stotoznuje s jeho nazormi a tymito srandami, sposobom robenia politiky, a ak ja som pravicovo orientovana, znamena to, ze na kriticke veci mame opacny pohlad a kedze moji priatelia su ludia, v ktorych sa v zasadnych otazkach zhodnem, tak to nei je o tom, ze by som sa s niekym nekamaratila lebo ma rad fica ale proste kamaratim sa s mne podonymi ludmi, ktorych znakom je teda aj to, ze sa nestotoznuju s jeho politikou. cize A nesposobuje B , ale B sosobuje A
Tak ako neurobila nic vlada Meciara, ani Dzurindu ani Fica tak neurobi nic ani dalsia. Vsetci rozkradli co sa dalo. Cize tak isto neurobi nic ani Prochazka, ani dalsi po nom
aj moja rodina ma ine politicke nazory ako ja ale zato s anestanem sirotou každy človek ma svoj nazor a to že moji kamarati by volili Fica by som si len pomyslela že je to trochu blbosť (podla mojho nazoru) a to je vše. a aj tak sa väčšinou s ludmi o politike nebavím. máme lepšie témy na diskusiu
pre pána....veď to by som musela aj rodinu zaprieť jasné, že keď príde reč na politiku- nuž nezhodneme sa a preto tieto témy radšej neotváram doma veľmi ....ale rada ich mám rovnako, či volia červených, zelených, bárs koho z hentých vymenovaných pánov...
a čo sa týka priateľov, tak nemyslím, že by to narušilo naše kamarátske vzťahy, po prvé, ja sa kamarátov nevypytujem, koho volia, podporujú ...aj ked o politike sa aspon s castou z nich proste bavit musím aj keby som nechcela ....zväčša sa zhodneme, ale ani nie tak na konkrétnom mene ako na tom, ako sa pozeráme na nejakú kauzu etc .....a keby sme sa aj nie....čo na tom, pokiaľ oni rešpektujú moje preferencie, tak ja budem tie ich, aj keď s nimi nebudem súhlasiť a možno si povieme rozdielne názory na istých ľudí. každý má právo voliť koho chce, a pokiaľ to nie je ozaj extrémny prípad, tak ho z kruhu priateľov nevylúčim, a to ani fico ani procházka nie sú.....a ani slota, šak ked niekto chce, nech volí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
V živote som sa na tieto témy nejako zvlášť nepýtala a kamarátstvo je o inom ako o nejakých presvedčeniach.
A ako odpoveď na otázku ktorú sa pýtaš: Nie, práveže naopak máme sa o čom hádať
ľudí vo všeobecnosti posudzujem podľa toho, ako sa správajú ku mne
akože všelijaké politické názory a teórie akceptujem, ale konkrétne týchto ľudí nie.
a čo sa týka priateľov, tak nemyslím, že by to narušilo naše kamarátske vzťahy, po prvé, ja sa kamarátov nevypytujem, koho volia, podporujú ...aj ked o politike sa aspon s castou z nich proste bavit musím aj keby som nechcela ....zväčša sa zhodneme, ale ani nie tak na konkrétnom mene ako na tom, ako sa pozeráme na nejakú kauzu etc .....a keby sme sa aj nie....čo na tom, pokiaľ oni rešpektujú moje preferencie, tak ja budem tie ich, aj keď s nimi nebudem súhlasiť a možno si povieme rozdielne názory na istých ľudí. každý má právo voliť koho chce, a pokiaľ to nie je ozaj extrémny prípad, tak ho z kruhu priateľov nevylúčim, a to ani fico ani procházka nie sú.....a ani slota, šak ked niekto chce, nech volí