Čo by ste urobili, keby že si vás človek, ktorého máte radi a vážite si ho z ničoho nič na facebooku vymaže z priateľov a preruší s vami kontakt, bez toho aby aspoň uviedol nejaký dôvod? Naivne som si myslela , že to bolo omylom a tak som poslala žiadosť
prečo nie je možnosť osobného kontaktu? ale ja na tvojom mieste by som mu napísala.. možno mu niekto niečo nahovoril alebo čo-.. niektorí ľudia sú svine
napíš mu správu, nech ti to vysvetlí...určite...inak facebook priatelia nie sú to isté, čo priatelia. Ale ak ho poznáš dlhšie, tak sa ho normálne spýtaj, či ťa vyhodil aj z ,,jeho života,, a prečo. Veď nič nevyriešiš, keď sa nás budeš pýtať, treba ísť rovno k zdroju
Cez Fb také kamarátstvo ?? Keď si ho brala za takého kamoša musíš mať aj iný kontakt na neho napr. mobil alebo mail. Mu na FB napíš správu (pokial nevieš dá sa to aj bez potvrdenia priatelstva) a uvidíš čo je vo veci.
udivuje ma, že si napísala MÁM MU NAPÍSAŤ? ...preboha, ak si ta fakt vazne vymazal bez dovodu a potom tu ziadost ignoroval tak si mu mala hned napisat co to ma znamenat...asi ste potom az taki dobri priatelia neboli ... a ako uz niekto hore napisal, FACEBOOK sa nerovná KAMARATSVO...kolko ja mam kontaktov na FB a pravých priateľov spočítam na prstoch jednej ruky...
mne sa stalo to isté a jediné, čo som mohla urobiť, je vykašľať sa na to, lebo ked som to riešila zbytočne som si to rozhádzala ešte aj s dotyčného sestrou......
@mm47 ku Martinovi na caj isto viem si predstavit ako by to skoncilo... ale náhodou sla by som, nech sa tvoja maminka zoznámi s clovekom, s ktorým smskovala ... a ...v sobotu som v BA no vies co so m ti uz o tom povedala...
mne sa to tiez stalo nedavno a od osoby od ktorej som to vobec necakal. neriesim to, je to jej rozhodnutie, jej zivot a nemam pravo zasahovat, ale som sklamany
inak nedavno som stretol tvoju mamu... este stale pracuje na poste? a v brozurke ako balit dievcata sa sice pise pozvanie na caj alebo kavu ale nikde som sa nedocital o pridavani alkoholu a teda o pokuse to dievca ozrat do nemoty.
je priatelstvo cez net ozaj priatelstvom? mozes mat svoju tzv. butlavu vrbu, mozes mat niekoho s kym ked si popises spadne z teba nejake to kilo trapenia ale mozes mat ozajstneho priatela cez net? podla mna je rozdiel si s niekym pisat a s niekym mat normalnu fyzicku komunikaciu...
Ja na nho neutocim a nikdy to nebolo mojim umyslom. Pozname sa uz od zakladnej skoly, za tie roky sa zmenil, scivilizoval sa ale inak je to stale ten stary Mato.
Ale srandu som si robil z pokusov balenia bab pokial sa na scene vzpomenie alkohol... nie preto ze to je Mato.
unfortunately, ja nemôžem povedať, či je to "starý maťo" alebo či sa od základky zmenil... no poznám ho natoľko, že mi to stačí a môžem toho o ňom povedať vcelku dosť.
Well... to tell you the truth, s Matom som chodil na zakladnu prve 4 roky potom som zmenil skolu a isiel som na sportove ale stretavali sme sa ako partia dalej este par rokov ale po prichode na strednu sme sa skoro wobec nevidali a ak sme sa stretli tak to bolo len Cau na 15 min a potom sme sa zase dlhsiu dobu nevideli takze tak... Ono som ho na Birdz naviedol ja, so Im the cause of all this, I showed him the door.
@askythaka ahá, no to je vcelku zaujímavé...takže ty si tomu všetkému na vine
sportove? podla vyuzivania anglictiny a aktivnych prechodov z jazyka do jazyka by clovek povedal, ze na bilingvalny : (btw, (to tell the truth, too) i adore people, who can use english v hovorovej reči, a pri kom mozem pouzivat anglicke skratky bez toho aby tomu dotycny nepochopil...takze, mas umna male bezvyznamne plus )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
inak toto som spravila raz ja.. ale uz neviem preco.. obcas si mazem ludi, ked sa nudim
To nie je tak . My sme sa nespoznali na facebooku. Spoznali sme sa v letnom tábore, na facebooku sme len udržiavali kontakt.
Priateľstvo na diaľku? Veľa cestuje, ani neviem kde momentálne je.
@mm47 akoby si nevidel, čo ti to sposobilo... a btw, my sa nepoznáme len cez net, a s poniektorími co sa poznáš len cez net no... ehm DD
Pravda my sa pozname z blizka
Este aj @ashythaka poznam nazivo
P.S. co by som dal za to poznat zajka nazivo (ROFL)
Blizko ako blizko .... ty furt robis drahoty
a... chceš facku terza alebo až potom?
Facku chcem az potom ked niekedy prides do BA a zajdes k Mm na caj
Uz len to by mi chybalo aby si sa bavila s mojou matkou staci mi teraz ked sa pytala ze ci som bol za tou hezkou dievočkou co mam na FB (ROFL)
a prečo nie ? sranda musí byť...
eh lol, aký má haluzný slovník
Ale ked chces mozes si dat aj M-napoj to je moj vynalez a je tam zmixovanych par veci , nechci vediet ake
a potom zas pridám
inak nedavno som stretol tvoju mamu... este stale pracuje na poste? a v brozurke ako balit dievcata sa sice pise pozvanie na caj alebo kavu ale nikde som sa nedocital o pridavani alkoholu a teda o pokuse to dievca ozrat do nemoty.
@ssnehulienka
je priatelstvo cez net ozaj priatelstvom? mozes mat svoju tzv. butlavu vrbu, mozes mat niekoho s kym ked si popises spadne z teba nejake to kilo trapenia ale mozes mat ozajstneho priatela cez net? podla mna je rozdiel si s niekym pisat a s niekym mat normalnu fyzicku komunikaciu...
@ashythaka
o čo ti ide? šak ja hovorím, že pokiaľ je to len cez net, nie je to priateľstvo...
a neviem prečo útočíš na martina... sme normálni priatelia, podotýkam nielen cez net
Adam ved ja nemam zle umysli , to pozvanie bolo viac menej zo srandy.
Ale ma pravdu , pozname sa aj osobne
@ssnehulienka HAAAAAAAAAAA nie , broskyna , hrozno , banan , bebe kekse , zaliat mliekom zdrava "bomba" vypijes a dozijes sa 250tich (ROFL)
"ved ja nemam zle umyslY" isto D
Ako keby som ta musel opit na ..... to pexeso co som s tebou cchel hrat
jasné, kua a jaže čosi mi to slúbil. pexeso
btw martin tánička 2 už neexistuje, teda existuej ae sestra si ho bere tak sa neopovaz nan pisat
No ved hej kolko sme sa bavili ze si zahrame , ale nemohol som...to najst
Dobre ze hovoris uz som chcel dnes napisat ako to asi bude prebiehat , kto pojde prvy a tak
Ale nediv sa , ja zatinam furt , hlavne bandero na fotkach (ROFL)
Tak teda to 0907 preistotu nespustaj z oci kopla ma muza tak snad nieco vytvorim
Ja na nho neutocim a nikdy to nebolo mojim umyslom. Pozname sa uz od zakladnej skoly, za tie roky sa zmenil, scivilizoval sa ale inak je to stale ten stary Mato.
Ale srandu som si robil z pokusov balenia bab pokial sa na scene vzpomenie alkohol... nie preto ze to je Mato.
unfortunately, ja nemôžem povedať, či je to "starý maťo" alebo či sa od základky zmenil... no poznám ho natoľko, že mi to stačí a môžem toho o ňom povedať vcelku dosť.
a hej, s tým alkoholom... tým pádom ťa chápem
Well... to tell you the truth, s Matom som chodil na zakladnu prve 4 roky potom som zmenil skolu a isiel som na sportove ale stretavali sme sa ako partia dalej este par rokov ale po prichode na strednu sme sa skoro wobec nevidali a ak sme sa stretli tak to bolo len Cau na 15 min a potom sme sa zase dlhsiu dobu nevideli takze tak... Ono som ho na Birdz naviedol ja, so Im the cause of all this, I showed him the door.
sportove? podla vyuzivania anglictiny a aktivnych prechodov z jazyka do jazyka by clovek povedal, ze na bilingvalny : (btw, (to tell the truth, too) i adore people, who can use english v hovorovej reči, a pri kom mozem pouzivat anglicke skratky bez toho aby tomu dotycny nepochopil...takze, mas umna male bezvyznamne plus )