uz mam za sebou posledny normalny den stredoskolsky. stale mi to nedochadza, a este asi celkom dlho nedojde. tiez 8 rokov jeden kolektiv, to bude tazka odvykacka
nech už som preč z tej riti pči totálnej hnusnej, pánu bohu za chrbtom celá škola, banda namyslených komunistických feministiek tam vládne, najradšej by som to podpálila aaaagrhhhh
Mne bude smutno za terajšími štvrtákmi Teda vlastne, už teraz mi je... Ešteže sú tu tí tretiaci!
Ale ty kokos Ja tak strašne už chcem ísť na vysokú niekde ďaleko a tak proste preč z tohto mesta, ale zisťujem, že mne to bude všetko tak veľmi chýbať...
za dva týždne maturujem a ešte som to ani nevidela a už ma to ani nesere, celý život sa toho bojím ale tak radšej si budem užívať než sa učiť doma čo sa aj tak nedá
ani nie nejak to neprežívam ale to bude asi preto ži si to moc neuvedomujem ... no a čo kamaráti spolužiaci ? ... s niektorými sa určite budem naďalej vídať , stretávať
mne to chybat nebude, skorej mi chyba jedna predajna v auparku ktoru nedavno zrusili ani teraz mi skola nechyba, ked tam nechodim, a po maturitach uz vobec nie. konecne ukoncim skoly svoje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale ty kokos Ja tak strašne už chcem ísť na vysokú niekde ďaleko a tak proste preč z tohto mesta, ale zisťujem, že mne to bude všetko tak veľmi chýbať...