Každý rok má byť koniec sveta. Štve ma, že ľudia su vytvárajú konšpiračné teórie a každým rokom pribúdajú. Ako vážne niekoho baví zisťovať kedy celá planéta zahynie a vystrašiť všetkých a potom ešte zistí, že klamal? Chcem vedieť aký máte na to názor.
Ja som spočítal falusy na jaskynnej maľbe v Brazílii, k tomu pripočítal výsledok matematického príkladu, ktorý je zašifrovaný v piesni "This is the end" od The Doors a vyšlo mi, že koniec sveta bude takmer so stopercentnou istotou 20.6.2022.
Iba žeby to tá Trnava fakt posrala a nezískala titul, ich ultrafans by rozjebali svet už toho roku.
@torpedo08 určite v tom má prsty Kaliňák, on robil tender na kúpu metrov a kúpil lacnejšie bulharské, aby si mohol zvyšok sumy uliať do vrecka. Treba to oznámiť Remišovej, nech urobí tlačovku a dovedie tam zopár pošťatých mužov ako dôkaz. Blahová by sa im mohla pozerať medzi nohy s trpiteľským výrazom na tvári, a Matovič dojde v tričku "Fico škodí mechúrom".
@torpedo08 lebo si asi vsetci myslia ze sa sama neuzivim a nasi mi navaria, priatel mi navaril, ja som mala navarene, a teraz som tu sama a co mam robit?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Iba žeby to tá Trnava fakt posrala a nezískala titul, ich ultrafans by rozjebali svet už toho roku.
Treba si to vyrátať » www.worldometers.info/sk/...