S priateľom sme spolu chodili takmer rok, ešte teraz cez prázdniny sa náš vzťah ukončil. Ľúbime sa ale hlavným dôvodom je že kôli škole si nemôže dovoliť mať záväzky.Ako by ste sa s tým vysporiadali?
keď sa chce vždy sa dá nájsť čas na seba, aj cez školu, príde mi to ako veľmi divný dôvod na rozchod a zdá sa mi, že ste museli mať nejaké iné problémy
odmysliac si fakt, že boli teraz letné prázdniny 2 mesiace a ste spolu rok, tak predtým do školy akože nechodil? zrazu mu to už vadí mať počas školy vzťah??????????
Si si istá, že ľúbil aj on teba, keď hovorí, že nemôže mať kvôli škole záväzky? To znie jak keby tam mal inú alebo sa tam išiel kurviť. Keď sa chce človek dopredu rozísť s tým, že kvôli škole, tak je to celkom na hlavu.
Ale očividne to tak malo byť, môžeš sa pripravovať na lepší vzťah.
aj na tých najťažších vysokých školách sú ľudia ktorí majú pevné vzťahy a trebárs aj na diaľku...... hladal iba zamienku ako sa s tebou rozísť. nechaj ho tak, nech si ide
Tiež som mega študovala na strednej a stretávala sa s ním len cez sobotu(ale pomimo to celý týždeň v škole, boli sme spolužiaci) a teraz ideme obaja na intráky do iných miest, ale aj tak sa spolu nejdeme rozísť, podľa mňa je to kravina. Ešte ste to ani neskúsili a už sa rozchádzate. Nemáte silu bojovať? Láska nie je len o tom krásnom, láska potrebuje aj trpezlivosť a bojovnosť. Dôveru, vernosť... Ja by som to určite tak rýchlo nevzdávala a vlastne ani nevzdám.
predpokladám z tvojho veku že si na strednej... to koli škole nemožete b&ť spolu? to sa asi až tak moc nelubite ked si neviete na seba najsť čas popri škole.... alebo mi chceš povedať že pol dna si v škole a druhu polku dna sa učíš..aj cez vikendy? .... predpokladám že máš asi problem s tým že nemožete byť každy den spolu.... ale to nie je dovod na rozchod....
dalsi lame dovod. prosim ta, to co je ze kvoli skole nemozete mat zavazky? potom kvoli praci? picovina. bud spolu ste, alebo nie ste a je jedno ake su okolnosti.
Ja maturujem, priateľ je na medicíne a nerozišli sme sa, o rok idem za ním. Ty sa nad tým netráp, ten rozchod inicioval on? Mne to tiež ako dôvod na rozchod nepríde, vieš koľko ľudí funguje tak, že jeden je v jednom meste na intráku, druhý v druhom a dochádzajú za sebou cez víkendy?
Ty máš dve možnosti. Buď sa zmieriš s tým, že nie ste spolu alebo sa s ním porozprávaš a budete to ťahať cez víkendy. Ja som toho názoru, že keď dvaja chcú, tak sa dá všetko. Kamarátka chodí s človekom z iného štátu a čudovali by ste sa, že ako často vedia byť spolu, keď chcú.
kamos ma priatelku na inom kontinente a su spolu, maju sa radi a neidu sa rozist... vidiet sa raz za 2-3 tyzdne urcite nie je az tak malo... a ked bol prvak, tak nestudoval v inom state?
a mozno sa mylim, ale nestuduje v CR? ved to je par hodin vlakom, chodit za nim mozes aj ty
aaaa medik, tak to mi je potom uz uplne jasne ...sama viem co to je, ked som sa po 3 rokoch rozisla s medikom, lebo sa to proste nedalo ked sa ten druhy musi takmer nonstop ucit a na teba nema takmer vobec cas...
a ste to uz definitivne ukoncili? ukoncovat vztah kvoli studiu, je podla mna tiez hlupost... ano, to ze casu na seba budete mat menej je jasne... ale ma to aj vyhodu, budete si vzacnejsi.. takze si myslim, ze by to skor ten vztah posilnilo nez oslabilo.. kazdopadne si myslim, ze je to hlupost ukoncit skor, nez sa s tym vobec skusite pobit..
... ak je vsak skola skutocnym dovodom na rozchod...
@rheia sorry nemozem za to prvy rok sme spolu chodili este na gympel, druhy to bolo na dialku - on medik ja maturantka Brno - BA .. to sa v pohode dalo,. no a tento treti rok som uz aj ja v Brne, byvali sme spolu rok a aha, dojebalo sa to .. proste to uz neslo
Ja by som sa rozisla sama s niekym, kto by si na mna 2-3 tyzdne nedokazal najst cas. Viem respektovat povinnosti, ale dokazem rozoznat ci sa ten druhy aj snazi, to je pre mna to hlavne. Ak ti to takto odovodnil ze nema na teba cas, tak to neries a chod dalej...ak mas naozaj 16rokov tak si z toho nemusis robit abaolutne nic, pride este 10 takych...a ked uz aj ty budes na VS, bude to jednoduchsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ja si myslim, ze ked sa chce, tak sa da, chybu by som hladala inde v prvom rade
možno, ak by on študoval 200 km odo mňa a nestretávali by sme sa, prišlo by to po čase...
ale to, že "kvôli škole si nemôže dovoliť mať záväzky" by som ako dôvod na rozchod nebrala... preboha, ak sa ľúbite, tak v čom je problém?
Ale očividne to tak malo byť, môžeš sa pripravovať na lepší vzťah.
Ty máš dve možnosti. Buď sa zmieriš s tým, že nie ste spolu alebo sa s ním porozprávaš a budete to ťahať cez víkendy. Ja som toho názoru, že keď dvaja chcú, tak sa dá všetko. Kamarátka chodí s človekom z iného štátu a čudovali by ste sa, že ako často vedia byť spolu, keď chcú.
ide uz len o to ci posluchnete rozum alebo srdce chapem ale vase obavy o taky vztah
ale dievča sa pýta na to, ako sa s tým vysporiadať.. a s tým ti teda ja neporadím
Opustiť sa, hľadať sa, opustiť sa, opiť sa a mať Riu !
a mozno sa mylim, ale nestuduje v CR? ved to je par hodin vlakom, chodit za nim mozes aj ty
... ak je vsak skola skutocnym dovodom na rozchod...